sssee kızlar dün ovülasyon testim koyu cıktı pik dedim bugün de yaptım aynı saatte bu sefer T cizgisi C cizgisinden daha koyu cıktı bi anlamı var mı böyle olmasının bilenler yardımcı olabilir mi??
NobleMom sssee Asıl pik bu oluyor ✨ Silikleşmeye başladığı zamanda çatlama gerçekleşir ve yumurta döllenmeye hazır demektir ✨🤍
sssee NobleMom tesekkür ederim🩷 bu sabah değerlendirmistik. testi de 16:00da yaptım sizce tekrar ne zaman değerlendirmeliyiz?
NobleMom sssee Testi yapmaya devam edin. T çizgisi C den daha silik olmaya başladığında tekrar değerlendirin ✨🤍
sssee NobleMom tesekkür ederim sol kasığımda da ara ara gelip giden bi ağrı var ve istahsızlık basladı 2-3 gündür normalde istahım iyidir🤭
NobleMom sssee Ovülasyon dönemindesiniz. Sol kasıkta ağrı olması, yumurtanın sol over de olgunlaştığını gösterir. Bu dönemde regl benzeri belirtilerde olur elbet 🌸
pembemomy NobleMom ben 3 gün önce ovülasyon testi yaptı iki çizgi de hafif koyu gibiydi ama sonraki günler git gide silikleşti ve sat 25 marta başlayıp 30 martta bitti anlayamadım 2 nisanda koyu olupta sonraki günler nası silikleşti
NobleMom pembemomy Çatlama olunca T çizgisi silikleşmeye başlar. Bu olması gereken bir şey zaten. Hep öyle koyu kalmaz o çizgi ☺️
pembemomy NobleMom ama diğer çizgide git gide diğer günlerde kayboldu Of aklım çok karıştıafetüm ayın 30 unda bittiği için bilerek ovülasyon testini 3-4 gün geç yapim dedim umarım yumurtlamayı kaçırmamışımdır
NobleMom pembemomy Umarım kaçmamıştır.🙏🏻 Control çizgisinin silikleştiğini ilk kez duyuyorum. Test bozuk olabilir