Esosiko benimki 37 günlük oldu mememi reddetti ilk günlerinde emzik vermemden kaynaklı ben 2 gün sütümü sagdim ve bebeğime yetmeyen yerde mama verdim siringa ile verdim ama. Şırınga ile ver kesinlikle hemsirelerden ogrenmissindir zaten ya da kasik biberonla ama en iyisi Şırınga ile beslemek hem serci parmağını emdigi icin o refleksini kuvvetlendirir.Ayrıca benimki geçen hafta sürekli emerken ağlamaya kendini itmeye başlamıştı 2 gun uğraştım sütüm akmasına rağmen ağlıyordu meğer aralarda gazını çıkarmam gerekiyormuş . Simdi agladiginda kaldırıyorum pit pit yapiyorum gazını cikariyor devam ediyor.Bazen gazi olmadığında mizildanmaya basliyor o zaman da yine kaldırıp sakinleştirmeye çalışıyorum arkadan beyaz gürültü acıyorum ya da asagi yukarı hareket ediyorum anne karnında hissedip rahatlamasi açısından sonra sakinlesip geri emmeye dönüyor. Sütüm az geliyor demissin belki de ondandır ama artar hic merak etme bestlak damla iyi geliyor aç kalma kuru dut veya üzüm kaynatip içebilirsin bol su ve uyku sıcak duş bence bunlar kesin artırıyor . Bir de power pumping diyorlar sağım yöntemi onu deneyebilirsin emmek istemese bile hep dene almıyorsa mama ver ya da sagdigin sütten verip üstüne istediği kadar mama ver zamanla düzen oturacak🤗💕