merve__12 Çatı muayenesi nasıl oluyor nasıl oturup kalkıyoruz ? Örtü gibi bir şey örtüyolar mı üstümüze yoksa olduğu gibi açık mı 38+6 yız daha hiç olmadı bugün olabilir diye düşünüyorum nst çektirmeye gidicem
tahamommy merve__12 bu hastaneden hastaneye değişiyor, benim normal sedyede kontrol etmişlerdi çatala çıkmadım yani, üstüme de bişey vermedile çıkar uzan dediler 😅
esma0234 merve__12 ben çatala çıktım altı tamamen çıkarttırdılar üst kısmıma örtü tarzı peçete koydular doktor alttan baktı gözüyle bakmadı bile
Ozgedgn1 merve__12 ben MedicalPark hastanesine gidiyorum dün çatı muayenem oldu. Belime örtü sardım ve öyle çıktım çatala doktor görmüyor sadece elini uzatıyor alttan ve hiç korkulacak bişey yokmuş burada yazanlar çok abartmış
Selim_Alparslan merve__12 Özelde doğum yaptım. Üzerine örtü seriyorlar. Çatala çıkıyorsun zaten 1- 2 dkkalık bir şey. Bence örtü serilmesi gerekiyor usulünce kadın doğum diye yalapşap muamele yaptıramam kendime. Sizde eğer olacaksanız örtü sermezlerse rica edin lütfen. Herkes kendi değerini kendi belirler.
sarilale123 merve__12 normal ultrason yaptığı sedyeye uzandım, bacağımı iki yana açtım. iç çamaşır ımı aşağıya indirdim, çıkartmadım bile. üzerime peçete tarzı bir örtü örttü eliyle baktı hani eğilip bakmadı bile