simgedumancii gamzee7 evet eşleri alıyorlar. Cerrahpaşa’nın mobil uygulaması var randevuyu oradan almıştım. Doçent doktor olduğu için 3000 küsür civarında bir ücret ödedim. Profesör veya başka bir ünvan varsa fiyat değişiyor
simgedumancii gamzee7 yaklaşık 30-35 dk sürdü benim muayenem. Ama eğer şüpheli bir durum varsa daha uzun sürüyormuş
simgedumancii gamzee7 evet gayet iyiydi tabi bir özel hastane gibi değildi ama benim için yeterliydi. Kibar konuşuyor, acele ettirmiyor, sorduğum sorulara nazikçe cevap veriyordu
aysuncanis erikarpuz merhaba ali benian dan randevu alınca direk ayrıntılı ultrasona bakıyor değil mi
aysuncanis simgedumancii Ayşegül hanımın ücreti nasıldı ve kaç dk sürdü ayrınlılı tüm organlar ile ilgili sizi de bilgilendirdi mi
simgedumancii aysuncanis aysuncanis 3 bin küsürdü ben gittiğimde. Yaklaşık olarak 30-35 dk sürdü. Şüphelendiği bir durum varsa daha uzun sürüyormuş. Tüm organları tek tek anlattı bana da gösterdi gayet memnun kaldım açıkçası
senaakck Bende o hastanede yaptırdım Cerrahpaşa uygulamasını indir Ordan randevu almayı dene canım gayet memnun kaldım
Kartaly erikarpuz Merhaba. Randevu için girdiğimde detaylı usg yapılmamaktadır yazıyor perinatoloji doktorlarında. Gidince yapıyorlar mı?