Fulisko Kızlar sağlık ocağında şeker yüklemesi yaptıran var mı evime baya bir uzak ona göre gidicem.sağlık ocağının mesai saati başlasın zaten arayıp sorucam ama biraz uzak olduğu için sağlık ocağı evime çok geç kalmakta istemiyorum .aç fazla durmamak açısından sizden fikir alayım bari
Cinars16 Fulisko evet yapiyorlar canim bende yaptirmistim eczaneden 50 gramlik icecek aldm ve oyle gitmistim 1 saat bekliyorsun orda
Gulsen1989 Fulisko bende sordum yapmıyoruz açlık tokluk bakiyolarmis sadece. Belki senin aile hekimin daha büyüktür
Eebruylmz Fulisko kimi yapıyor kimi yapmıyor. Ellerindeki cihaza göre değişiyor. Bizim sağlık ocağı yapıyor mesela.
gdaslik Ben aşı olmaya gittiğimde şeker yüklemesini burda yaptırabilirsin dedi bana ebe ama 50mg yapıyoruz dedi bi de sen kendini bir buçuk saat burda beklicek gibi ayarla en az bir buçuk saat burda olcaksın dedi
Yurdanur Fulisko bazı sağlık ocakları yapıyor bazıları yapmıyor bazıları da sadece 50 gr yapıyor bence telefon aç öğren boşuna gitmemiş olursun benim aile hekimim yapmıyoruz dedi mesela
Fulisko Kızlar aradım ve yapılmadığını öğrendim ben de şimdi normal randevu aldım doktordan oraya gidiyorum.orda artık kendi doktorum yönlendirir.anladığım kadarıyla bazı sağlık ocakları yapıyor bazıları yapmıyor:(