bahar1995 Kızlar dundendir adet sancisindan fazla sancım var ve buna kasılma eşlik ediyor. Karnım 10 15 dk sert kalıyor ne yapmalıyım 21 haftalık hamileyim . Mesajlarınızı bekliyorum
gizemli00 bahar1995 bende 21 haftalık iken sizin gibi oluyordum hatta benimki gece basliyordu sabaha kadar çok yoruldugum zmana sancılar kasılmalar eşlik ediyordu Altan bakar mı sanmıyorum ama siz yinede tedbirinizi alın derim geçmiş olsun
defnoloj bahar1995 nasıl hastaneye gitmeden dayanabiliyorsun. Allah korusun bebek daha çok küçük. Hiç bişy yapamazsın tabiki git sancıları durdururlar. Buraya yazmakla vakit kaybetmen bile hata
3oglanannnesi bahar1995 korka etseler de benim çok bakıldı zararı yok ultrasonda rahim ağzına bakar önce sıkıntı yoksa alttan bakmaz orda sıkıntı varsa bakmak zorunda açılma oluyır bakılınca diyene inanma benim erken doğumlarım öyle engellendi hep
bahar1995 İkinci çocuğum da erken doğum riskim vardı hep acildeydim ilaç veriyorlardı serum veriyorlardı çok şükür 40 haftaya kadar tuttuk bunda da öyle şikayetler var dün acile gittim gece hiç nst bakmadilar direk ağrı kesici serum verip gobderdiler
buse76 bahar1995 acile gidin isterseniz 25. Haftada benimde karın ağrım olmuştu nstye bağladılar alttan baktılar şükür sancı çıkmadı rahim ağzı da kapalı çıktı korkmayın alttan baksalar bile