1nisa1 Selam canım anneler :) Bende mayıs ortası/sonu anne olacağım inşallah. Bebek eşyaları kıyafetleri doğum çantası hazır mı kaçıncı haftada tamamlamak gerekiyor siz ne durumdasınız
123Azize123 1nisa1 bende mayıs sonu doğum yapacağım inşallah bebek eşyaları kıyafetleri tamamladım odasını hazırladım tek başıma yaptığım için ağırlaşmadan yapmak istedim valizimi de bugün yârın hazırlayacağım inşallah 33 haftalığım ne olur ne olmaz
semahayall 1nisa1 erken doğum riskim olduğu için hepsini hazırladım ben , bugün 29+0 ım , her şey hazır çok şükür , inşallah erken doğum olmaz 🙏🏻
Aleynaaaag 1nisa1 ay ben 31-32. Hafta da herşeyi hazır ettim şuan 34 haftalığım nefes almak bile zorluyor🥲
1nisa1 123Azize123 Bende 32+2 yim bugün. Bende tek başıma hallediyorum malesef ailemden uzağım. Doğum öncesi iznime yeni ayrıldım yavaş yavaş halletmeye çalışıyorum son zamanlara bırakmayın diyorlar bakalım
gunizsureyya 123Azize123 neler aldınız ? Hangi markalar paylaşabilir misiniz? Ayrıca uzun kısa kol neleri tercih ettiniz ? Kafamız epey karışık bizimde 😁
1nisa1 Aleynaaaag İlk bebeğim olduğu için erken mi geç mi bilemedim ama tam zamanındayım sanırım bende 1-2 haftaya halletmem gerekiyor sağlıkla gelsinler inşallah
3kedili2bebekli 1nisa1 hayır hazır değil 31 haftaligim 38 de sezaryen olacağım 32-33 gibi hazirlayacagim 3. Çocuğum o yuzden hiç hazırlığım yok çok bir şey almayacağım haftaya hem ikizlerime hem yeni bebeme alisverise çıkacağım inşallah o zaman tamamlar her şeyini alırım diye düşündüm çantayı da 2 gün kıyafetleri yıkar 3. Gün hazırlarım 33 haftalıkta hazır olur son ay çok zor oluyor
1nisa1 3kedili2bebekli yaa siz tecrübelisiniz hem de ikizler :) maşallah rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah
3kedili2bebekli 1nisa1 teşekkür ederim evet bir de tecrübe olunca gereksiz bir rahatlık oluyor insanda ikizlerimde 29 haftada çanta hazırlamıştım erken doğdular zaten çantayı kullanmadım ama ev bile hazırdı yani şimdi son ana bıraktım her şeyi 😂
1nisa1 Elisa0110 kaç haftalıktınız? Sona bırakmadan yavaş yavaş halledersiniz son haftalar zor oluyormuş
1nisa1 beyzzsenturkkk bende 32+2 yim :) anne yanı park beşik almıştım ona yatak alez çarşaf alacağım bunlar kaldı benim sadece. Sağlıkla gelsinler inşallah
Cekonomiiisstt 1nisa1 32+2 yüz. Dün dolabını kurduk bugün yarın dolabı temizleyip kıyafetlerini çantasını vs hazırlayacağım hem gözümde çok büyüyor hem de kafam rahat etsin istiyorum 🐣🥺