Bilgeferhat Filizismail canım burdan cinsiyet anlaşılmaz birinde bacak ölçümü yapmış bebeğin bacağı sadece biri kesene bakmış ilk attıklarında zaten hiç birşey gözükmüyor gibi
Busramnida Filizismail Dr.unuz hiç bir benzetme de yapmadı ilginç 😳 canım kemik yapısından bilinirdi aslında inşallah tez zamanda öğrenirsin kuzum 🤗😍
esractn Filizismail bebegin resmini verdiğine emin misin canım? Mesela benim doktorumda veriyo bu sekilde mesanenin resmini, rahim agzi kısalığın resmini onlarda bebek yok. Seninkide benm doktorumun bana verdiklerine benzettim bebek giremedim cnku
Sengulkrgz Filizismail cankm benimkiler mi boyle net anlamadim bende ozele gidiyorum 20 haftalikta kol bacak yuzun hemen hemen sekli kulak burun net gozukuyorr yanii...
Sengulkrgz Filizismail bunlardan hic bir sey belli olmaz...Cihazla alakali bence farkli bir doktora git cihazi iyi o zaman net anlarsjn cinsiyeti hatta sen bile gorursun artik 20 haftalikta kabak gibi belli oluyor artik
Popmum Çok karanlık çekilmiş ve kalitesiz görsel vermiş makinesi çok eski olsa gerek attığınız ikinci görüntüde sadece baş yapısını anladım diğeri de bacak kemiğinden boy ölçümü ilk resim hiçbir anlam ifade etmedi üzgünüm
Filizismail Bilgeferhat Sengulkrgz Rrraaaiiinnn esractn Deletedmom344 Busramnida Kızlar doktorum tahmin de bile bulunmadı yaşadığım şehirde iki tane özel hastane var ve ben en iyisine gittim ayrıca benim erken doğum riskim var çok korkuyorum bebek de bi sıkıntı mı var acaba https://i.hizliresim.com/YQLmGZ.jpg bi de böyle renkli bişey yapmş bu ne oluyor acaba
Sevdaninmucizesi Filizismail hiç net bir görüntü değil bu cihaz ile hala söylememesi normal canım benim doktorunu değiştirmeyi düşündün mü
Seymasel68 Filizismail kızlarr nasıl gonderıyorsunuz yaa bı ayrıntılı anltınn ben beceremıyorumm bu resım gondermeyıı
Bilgeferhat Filizismail sormadınız mı cinsiyeti nedir durumu nasıldır diye ama bir sorun görseydi söylerdi heralde o kadar da kötü bir doktor değildir diye düşünüyorum sıkma canını kuzum ama içini rahatlatmak için diğer özele de git bir istersen
Hapyyy İlginçtir bende 12+6 haftamda özele gittim dr. Hiç bir yorum yapmadı. Bir gün sonra devlete gittim verdiği ulturson resmi berbat olmasına rağmen bebek hakkında tahminde bulundu. Sizce doğru tahmin midir? Ve özeldeki ulturason resmi çok net devletinki berbat
Filizismail Hapyyy ya valla artık kim doğru kim yalan söylüyor bilmiyoruz aklım psikolojim alt üst oldu napacağımı da bilmiyorum cinsiyeti bilmiyorum bebek erken doğum olabilirmiş dua edin lütfen