zehrairem Kızlar kullananlar bi bakabilirmi??lansinoh kremimi yoksa göğüs ucu balmi mi daha etkili yorumlarda herkes balmi daha cok önermis 🤔bide kaç haftadan sonra sürmeye başladınız kremi 🤔🤔
erkekannesi1_ zehrairem ben lansinoh kullandım çok iyi geldi hatta 10 gr olandan en kiçüğünden aldım iyileştirdi zaten alışınca hiç yara olmuyor
merve588 zehrairem ben ilk gebelikde kremini aldim kurtarisim oldu diyebilirim simdikinede ayni kremini aldım balm hic denemedim
zehrairem erkekannesi1_ ikisinin de yorumları cok guzel de kararsız kaldım işe yarar yaramaz diye merak ediyorum bide pahalı bi krem
zehrairem erkekannesi1_ 10 ml yeterli oluyor mu ama doğumdan once başlasam diyorum yine yetermi acaba
erkekannesi1_ zehrairem yok o zaman yetmez ben doğumdan sonra kullanmaya başladım benim hızlı iyleşti ama hemen de bitti iyileştiği için ben tekrar almadım
Busranur_mnts zehrairem bende öyle yara vs olmadı hassasiyet ie iyi geldi kuruluğu aldı 32 haftadan beri ara sıra kullandım ben rahatsız oldukça emziriyorum şimdi de kullanıyorum
zehrairem Busranur_mnts inşallah benimde yara olmaz ya tedbiri önden almak istiyorum ya ne olur ne olmaz 32 den sonra süreyim bende o halde teşekkürler 🫠