eylulnisahatice Merhabalar 15 hafta ikiz gebe adayıyım varmı ikiz gebe olan ilerleyen haftalarda beni neler bekliyor merak ediyorum 🌸
Helenaaa eylulnisahatice ben varım 13+3 çok şükür 🥰 sizin nasıl geçiyor zorlanıyor musunuz ? Kasık ve karın ağrınız var mı ?
eylulnisahatice mom28_ hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız nasıl geçiyor bulantiniz oluyor mu
mom28_ eylulnisahatice ilk günden beri vardı aslında 3 kg verdim zaten zayıfım 9.10.haftda pik yapmıstı bulantı mide yanması felaketti ayranla idare ediyorum o iyi geliyor
ysm22 cadii yapma bacım bende 31 bugün dahada zorluğu yoktur diye dusunuyodum böyle devam ederse sukredeyim ozaman 😅
baharsst Benimde 6+0 da 3 kese gordu. 2 kese büyük ve birinin icinde embriyo gordu. 2. Kesede embriyo var gibi dedi. 3. Kese cok kucuk ici bos. 7+2 de tekrar cagirdi. Kese kaybolabilir ama kaybolmayadabilor dedi. Benim kasik ağrım var❤️
emin1333 baharsst benimde 6.4 iki kesem vardı bu hafta 3 kese göründü daha fazla çoğalır diye korkuyorum enikilerin henüz bir sıkıntı yok kistlerim vardı kayboldu acaba keselde de kaybolabilir mi
ysmnvrl baharsst Bende de 5+3 te tek kese görmüştü 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi 7+3 te gittim iki kese gördü içi dolu ama herşeye hazırlıklı ol biri kaybolabilir demişti şuan 33+2 yiz çok şükür darısı başına inşallah canım hayırlı haberler al ❤️
baharsst emin1333 yaa haberleşelim mutlaka bende cuma gunu gidicem bakalim nolucak cok merak ediyorum
emin1333 baharsst olur haberleşiriz bende iki hafta sonra cagirildim ama bu hafta da görünmek istiyorum ne olur ne olmaz aklımda bu sefer özele gitmek var ama işte bakalım kararsızım
emin1333 yldzata gebeliği öğrenir öğrenmez kistlerim vardı her hafta takip edildi büyüdü mü diye cok şükür büyümedi zamanla kaybolur dedi doktorum
mertrugs 25 haftadan bende ikiz annesi olucam inşallah 🤲🏼🌺. Bebek Arabası önerisi arıyorum hanımlar ne aldınız yan yana olan mı alt üst olan mı aparatla birleştirilen mi 😊😊😊