ahu301 Kızlar aranızda Gaziantep Liv hastanesine giden var mı, memnun musunuz , Merve evrensel doktor hakkında bilginiz var mı, orada doğum yapıp memnun kaldınız mı
ireemkrkrt ahu301 4 yıl önce orada doğum yaptım doktorumuz Eda Deniz Atkındı memnun kalmıştım ben şimdi 2. hamileliğim daha yeni tekrar oraya gitmeyi düşünüyorum
newchapter ahu301 Merve evrensel hocaya gidiyorum doğum paketi aldım memnunum ilgisinden alakasından. Doğum gerçekleşmedi henüz
kader27_68 ahu301 ben gidiyorum Merve evrensele doğum paketi aldım çok iyi ilgili bir doktor 30+4 haftalık hamileyim bende
ahu301 newchapter bende Merve hanımdan paket aldım, doktorumdan genel anlamda memnunum, şuanda 33 haftalık olduk, doguma az kaldı, Siz doğum paketindeki baba mini cheup felan hakkınızı kullandınız mı, biz kullanmadık hala
eeren ahu301 benim dr de Merve Hanım. henüz doğum yapmadım. hamilelik öncesi dr araştırma aşamasında gitmiştim ilgisi,açıklamaları, pozitif enerjisi ve güler yüzüyle hamilelikte tercih edeceğime karar vermiştim öyle de oldu. aynı dr ile devam edeceğim için de doğum paketi aldım.
gamze3448 merhabalar ben de 9 haftalık gebeyim merve hanıma gitmeyi düşünüyorum doğum yapıp memnun kalanlar varmı aramızda ?doğumhanede personelin kadın ekip olması benim için önemli. bilgisi olan var mı ?
ahu301 gamze3448 dogumun hala gerçekleşmedi, doğumhane hakkımda pek bilgim yok, Merve hanım çok iyi ilgili ama çok ama çok yoğun, yani hep kapısı dolu, hep biyerlere yetişme derdinde, ya doguma ya ameliyathaneye , bunu kendinize sorun etmeziseniz harika
belveren gamze3448 asla vazgeçme diyeceğim bir doktor ilkimde kendisiyleydi ikinci yolculuğumada kendisi ile devam ediyorm
eeren ahu301 benim dr de Merve hanım ama dediğiniz şeylerle hiç karşılaşmadım. muayenelerim hep sakin , detaylı konuşmalarla geçti. haftaiçi de haftasonu da yoğunlukla karşılaşmadım.
belveren ben gidiyorum canım daha önce merve hocayla kemal bayındır hastanesinde yolumuz karşılaştı ilk doğumumu orda yaptım ve kendisini birdaha bırakamadım