Pekgokcen Gece gunduz hic uyumuyor ki artik cok hareketli canimi bile yakiyor dogum yaklasmis olabilir mi ?
MiniAzra Pekgokcen bende 31 haftalik oldum bir gun deli bir gun akıllı kızım deli olunca canımı yakıyo akıllı olunca acaba bi sorun mu var hareketi yok diye beynimi yakıyo. Bi doğsalardı hayırlısıyla
Onekim Pekgokcen bende 32+1 haftayım canım böyle sıkıştırma can yakma yok gerçekten aşağıya çok baskı yapıyor doktora söyledim normal diyo bakmadı bile sinir oldum evde çekiyorum valla hergün geceleri uyutmaz oldu
senayck Pekgokcen daha yerimiz var galiba bizimkide git gide hareketlerini artiriyo yada belki daha çok kemiklestigi için daha çok hissettiriyo olabilir bende 33+4um
Researcher Pekgokcen aramızda 1gün var benimde aynı şekilde 🙈 ama artık evham yapmamaya calışıyorum normal olarak kabul ettim doğuma hazırlık olduğu için ağrılar kasılmaları
Popmum Ayakları tepemde geziyor elleriyle aşağıyı kurcalıyor🤣 33+4üm daha yeri var demek ki bence normal
1umutturyasamak Bnmki okadar oynamıyo az oynuyo ama son iki gündür kendni biyere topluyo kas katı kesiliyorum bn
Rmz 32+1 haftalığım aynı durum bendede var kasıklarım ve belim acaip ağrıyor o kıpırdadıkca canım çok acıyor 3 gündür çok kötüyüm belimin ağrısından ağlıyorum artık
edagoktug53 Bende 31 haftalığım kasıkalrda agrım cok oluyor hareketleri baya canımı acıtıyor 29 haftadan sonra böyle olmaya basladı öncesinde gayet naifti oğluşum 🤣🤗😘
Cansu57 Pekgokcen 32+1 im. Bende de kasıkta baskı ve sertleşme var dediğin gibi hiç uyumuyor sanki maşallah kıpır kıpır ama sert hareket etmiyor