Tuba-Sahra Hilalyam rabbim minik kuzuma şifa sana sabır versin inşallah sakin olmaya çalış bol bol süt sağma ya çalış inşallah minik kuzuna kavuscaksin şuan seni hissediyor o yüzden sen ne kadar iyiyse bebeğin o kadar iyi olucaktir dualarım bebeğinle
Hdou4225 Hilalyam Canım bebeğin nasıl nedeni neydi erken dogumun.Allah buyuk yoktan var etti var olanı da yasatmak onun elinde.Dua et Allaha sıgın inşallah divanından bos dondurmez Rabbim
Ebrs Hilalyam dualarım sizinle canim, Allaha sığın insallah bebegin iyi olcak 🙏 doktorlar ne diyor peki ne kadar sürede bebegin mutlak büyüklüğe ulaşacakmış
Betulpehlivan Hilalyam ah yavrum kıyamam rabbim yardımcın olsun Allahım sag salim evinize gitmeyi nasip etsin dualarımız seninle Allahım cok büyük ona sıgın insallah atlatacak
Esba2019 Hilalyam ah yavrum ya kurban olurum Rabbim bir mucize de size nasip etsin evladınızı size bağışlasın 😔😔😔
Hilalyam Betulpehlivan insallh insallh dayanır tutunur bu çektiğim acılar hep onun icin allahim bu günleri geçirsin insallh
Hilalyam Hdou4225 benim cok stresli ve sknti geciyodu hamileligim hergun sinir krizi geçirip ağlıyodum esimin ailesiyle anlaşamıyoduk sonucu boyle oldu 😢
Filiz0016 Hilalyam Allah yardımcın olsun yüzüne baksın sana bağışlasın bende de düşük tehlikesi var seni anlyrum bol bol dua sukunet 🤲
Hdou4225 Hilalyam Anladım canım. Zaten sinir stres bebeği cok etkiliyor. Sezeryan neden aldılar kan akışı mi sorun oldu
Hilalyam Ebrs daha hiç belli değil sadecd yasiyo anne karnındaki gibi konfor yaratmaya çalıştık dediler oyle buyuycek insallh