Superisibeyza benim 2. sezeryanım ama ilk defa sipinal oldum ve çok korkuyordum gerçekten iğnesinden tut ameliyat olurken uyanık olmaktan aşırı derecede korkuyordum abartmıyorum gittik ameliyat haneye iğne için işte eydiler ama inanın acısız demem ama kola damar yolu açmalarındaki ağrıdan farksız ve anlık zaten sonra sonda taktılar hissetmiyorsun onu da uyuşmaya başladı yavaş yavaş dokunmaları hissediyorsun ama varla yok arası bir dokunma inan anlamıyorsun birşey ve zaten biraz da sersem gibi oluyorsun anesteziden ben bişey anlamadan çocuk çıktı zaten çocuğu çıkartmak için baya bastırdılar ama hiç rahatsız edici kötü değil normal bastırıyorlar sonrası zaten çocuğunu görüyorsun çok güzel bir an dikiyorlar çıkıyorsun ve uyuşukluk geçene kadar gayet iyisin geçerken de zaten anlıyorsun hafif ağrılardan ağrı kesici istiyorsun illa ağrın olacak sonuçta kaç kat kesiyorlar ama inan dayanılmayacak kadar olsa kimse sezeryan olmaz dayanılacak bir ağrı ve zaten zamanla inan azalıyor bol bol yürü baş ağrım da olmadı şükür bel ağrım da 3,4 gün olacak bu aralar gerçekten belim çok ağrıyor ama ağrı kesiciler de hafifletiyor hiç korkma korktuğumuz gibi değil umarım sende sağlıkla atlatırsın kucağına alırsın bebeğini 🙏🏻