sarilale123 omermm o zaman abiye benzer, sürekli oğlumlayım🥰 onunmgören kopyanı mı doğurdun diyo zaten bana😂 dolayı yoldan yine bana benzeyecek demekki 😁
orhismommmmmm 060436 kız doğmamış bebeyi zorbalıyor ya ya kara olursa ya şöyle olursa hiç şükretmıyor gereksız konuşuyor. Sanane benim bebemden ya
balbocegii omermm ilk hareketini hissettiğimde annem yanımdaydı oğlumda ama babama benzedi bakalım ikinci gebeliğim Buda inşallah anneme benzer kızım 😅🌸
Ftmnur11 orhismommmmmm benzemesin tabi çok haklısın 😂😂 Gördükçe tövbe çekenlerdenim bende 😂 Çok şükür yıllardır konuşmuyoruz da rahatım artık bin şükür
Ftmnur11 orhismommmmmm biz altlı üstlü oturuyorduk en son hakaret kavga küfür derken taşındım kurtuldum.3 sene oldu konusmayali çok şükür,Allah bildiği gibi yapsın hepsini de
060436 orhismommmmmm ne saçma bir zihniyet ya kara olsa ne olur sanki rabim nasibimizde ne varsa o olur kendi çokmu güzel bu cahil cehaletlerden nefret ediyorum neyin kafasını yaşıyorlar ya 😠
2bebisannesyim omermm bende şu an gebeyim geçen akşam eşimle sohbet ederken bebisim hareket etti ben ela gözlü beyaz tenliyim eşimde kahverengi gözlü esmer tenli gözlerimi hemn kapatim kaynanam da sarışın mavi gözlü ya bana yada kaynanama benzesin istiyorum kızım