omermm Kızlar hamilelikle kime bakarsak ona benziyor mu bebek? deneyimleyen var mı ? Bende bebeğin ilk hareketini hissettiğinde kime bakarsan ona benzer diye duymuştum
orhismommmmmm omermm bilmiyorum ama bence gerçek asko. Çevremde hep öyle ben o yüzden kaynanaya bakmamaya çalışıyorum
ilaydaltan omermm ben ilk hareketinde eşime bakmıştım eşim gibi siyah saçlı beuaz tenli bi bebek beklerken ben gibi mavi gözlü sarı bişey doğurmuştum herkez şaşırdı hatta😂 ama şu an sadece gözleri bana benziyo gerisi babası 3 yaşında şu an da
2bebisannesyim omermm ilk hareketinde kime bakarsan ona benzer diyorlar yani bizde öyle oldu oglum babasının kopyası
omermm orhismommmmmm 🤣🤣🤣 bende kara kaşıma kara gözüme bakmadan telefonumun ekranına mavi gözlü sarışın bir bebek koyayım dedim gözümün önünde olur sürekli bakarım diye 🤣
cansukccc orhismommmmmm sen bensin😂 bende diyorım Allahım inşallah ona çekmez tip olarakta huy olarakta ama maalesefki eşim biraz kaynanama benziyor 😂 inşallah bana çekerde güzel bir şey çıkar ortaya
orhismommmmmm omermm of o kadar da tatlı olmasın nazar değer diye korkuyorum 😅😅😅😅 aman sen yinede kaynanaya fln bakma en kötü kendıne bak 😅😅
omermm ilaydaltan çoğu bebek değişiyor zaten bende böyle birşey varsa sürekli sarışın maviş bebeklere bakayım diyorum 😂
2bebisannesyim omermm bende şu an gebeyim geçen akşam eşimle sohbet ederken bebisim hareket etti ben ela gözlü beyaz tenliyim eşimde kahverengi gözlü esmer tenli gözlerimi hemn kapatim kaynanam da sarışın mavi gözlü ya bana yada kaynanama benzesin istiyorum kızım
kizinaasikanne omermm Bence bu olay gerçek. Kızım babaannesinin kopyası oldu şimdi yeni bi çocuğum oldu sürekli kızımla vakit geçirdim o da ablasının kopyası oldu 😂😂😂
orhismommmmmm kizinaasikanne offf yapma niye kaynanaya benzedi ya ona mı gittin sürekli bende her hafta gidiyorum ama midem bulanıyor ondan
aysgl330633 omermm ben bütün hamileliğim boyunca sürekli aynaya baktın oğluşum bana benziyor Hani gerçek midir bilmiyorum bende şu anlık işe yaradı yarın evrim geçirmezse artık🤣🤣🤣
omermm aysgl330633 bende imkansızı denicem sürekli sarışın mavişlere bakcam bakalım işe yarayacak mı😂