buseeeeeee3 Kızlar 25. Haftamda ablamın doğumu var ve ayrı şehirlerdeyiz Gaziantep’ten Antalya’ya uçakla gideceğim 28. Haftamda döneceğim doktorum düşük riskim bir şeyin yok dedi ama riske atma dedi sizce ne yapmalıyım?
kurkmantosuzmadonna buseeeeeee3 düşük riskin vs yoksa neden riske atma demiş anlamadım. Bir de bazı hava yolları belirli haftalardan sonra kabul etmiyor bunu da araştırın.
mervekalkann buseeeeeee3 en az 32. Haftaya kadar raporsuz uçabilirsiniz diye biliyorum haftanız erken zaten şuanda riskiniz yoksa da uçak yolculuğunda bir sakınca yok ki en güvenli yolculuk uçak yolculuğu.. Ben de şuan 26. Haftama girdim 2 hafta sonra İst - Antalya uçuşu yapacağım 28 haftalık olmuş olacağım bir sorunum yok gayet konforlu.
rabiaduru1 buseeeeeee3 28. Haftamda ben uctm havayplu şirketi dr raporu istiyor aslnda ucabilir diye ben almıstm dktormdan amagidiş gelişte kmse kontrol etmedi bosuna almsm yani. Valla cok konforlu ucak yllculugu ne skntı olcakki. Ayrıca karstan istanbula aracla da geldm yine sorun yasamadm. :)
hilal0100 buseeeeeee3 ben 5.ayimda gittim sehir disina bisey olmadi sukur korkma 25 26.haftadaydim tam senin haftalarinda