Lavanta01 DiLanerhn memnun kaldiniz mi , bi de randevu alip gittiginiz gun hemen yapildi mi ayrintili ultrason yoksa onun icin baska bir gün mü verdiler
Lavanta01 Eminer siz detayli ultrasondan Memnun kaldiniz mi, uzun uzun incelediler mi ? 150nin icinde sadece detayli ultrason mu var, ayri olarak muayene parasi da vermis miydiniz?
DiLanerhn Lavanta01 doktora diyon o sana ayrıntılı ultrason git diyo oraya gidiyorsun sana gün veryo eger doktor daha gitmrdiyse sabahtan gidersen o dakikada yapıyo canm
DiLanerhn Lavanta01 ben randevum 2 almstm oda öglene kdr olymus onun için Bi gün sonra verdi sıra gitin oldm ertesi gün
DiLanerhn Acemiiannee valla tam hatrlmyom da 5 6 dk mı ne sürdü herhalde ya kafıt verdi doktora göstrdm cok sükür Bi skntı yok tu
Lavanta01 DiLanerhn 5-6 dakika miii ? her yerde 20-25 dakika inceliyorlarmis , niye oyle olmus.. bana da yarin icin gun verdiler etlik zubeyde hanimdan detayli ultrason icin. Bakalim nasil olacak
Acemiiannee DiLanerhn hakikaten 5/6 dakika çok az ya bunun neresi detaylı yahu sonra niye devleti kötülüyorsunuz sonra gelde özele gitme
Lavanta01 DiLanerhn yok oraya ilk kez bugn gittim detayli icin. Yarin yazarim burdan. Insallah dogru duzgun incelerler
DiLanerhn Acemiiannee öyle ama işte herkez de özele gidemiyor gönül ister ama imkanlar el vermeyince devlete yapılan herseyw mecbur susuyorsun sen doğumu nerede yapacak Zübeyde Hanımdamı
Acemiiannee DiLanerhn Yok Benin Zekai tahire gidiyordum ama hastane değiştirmeyi düşünüyorum hastane arayışındayım şuan
DiLanerhn Acemiiannee valla ben de zekai tahir gidiyor ama artk 30 haftaya girdim için Baska hastane kabul etmyo etse direk Turgut Özala gitmek isityom burda dogum yapmak istemiyom herkez kötü bişe diyo içim karardı valla
Lavanta01 DiLanerhn Acemiiannee zubeyde hanimdan ciktim simdi. Detayli ultrason en fazla 2 dk ya sùrdu ya surmedi. Yani seninki 5-6dk gene baya uzunmus:) sinir oldum. Baska bir yerde daha bakilicam.
Acemiiannee DiLanerhn ben özel düşünüyorum canım 19 hafta olduk zaten şu ana kadar pek ilgi alaka yoktu detaylıda bu kadar az bakıyorlarsa değiştirmek şart oldu
DiLanerhn Acemiiannee degiştire bilirsen Turgut Özal'ı öneririm bzmkiler hep orda dogum yPtı ben salaklık yptm burda kala kladm inan hiç istemiyom bu hastaneye ama kaldım işte :(