Merhabalar ben ilk kızımı yaklaşık 7 yıl önce çakmak erdem de Funda Ayşe demir le dünyaya getirdim. Ben de hamileliğim boyunca hep aceleci tavrından şikayetçiydim. Ya içeri geç alınırdım. Alınınca da doktorun acil doğuma girmesi gerek diye alelacele konuşurduk çoğu şeyi aceleden sormayı unuturdum. Ama gerek telefonlarıma gerek wp mesajlarıma kısa da olsa hep cevap vermiştir. Bana da sen normal doğurursun demişti hep. Ama nişanım geldi hastaneye yatışım yapıldı. Suni sancı verdi baktı açılma olmadı suyumu kendi patlattı. Ne yaparsa yapsın açılmam 2,5 cm i geçmeyince bir de kızım kaka yapınca zorunlu sezaryene almak zorunda kaldı. Ameliyattan sonra da bana bebeğin kordonu kısaymış ondan aşağı inememiş açılma olmamış dedi. Yani doğum konusunda günahını alamam iftira da atamam aradan 7 yıldan fazla geçti. Ama muayenesinden pek memnun değildim açıkçası. Şimdi ikinci bebeğime hamileyim daha 5 haftalık ve oraya gitmeyi düşünmüyorum evime daha yakın olan MedicalPark Ataşehir e gideceğim ama doktora henüz karar veremedim. Hepimizin Allah yardımcısı olsun güzel anneler. Dilerim işinin ehli iyi doktorlarla karşılaşırız. Doğumlarımız da kolay olur. 🌸♥️🥰