15 haftadayım ve hala doktor bulamadım. Çok gerginim, rüyalarımda bile doktor seçmeye çalışıyorum. Aslında 14 haftada olmam gerekiyor ama 15. Haftada mıyım onu bile bilmiyorum, son gittiğim doktor saçma sapan bir ultrason verdi elimize sen yanlış biliyorsun bu 15. Haftalık falan dedi. O kadar para verdim 1 saat geç girmenin üstüne 10 dk yalandan görüştü çıktık. Ultrason fotoğrafında hiç bir şey belli değil çocuk bile belli değil nereyi çekip verdi anlamadık bile. Bu süreçte herkes bir şey söylediği ve fetal dna dayattığı için ikili test yaptırmamızda araya kaynadı gitti, buna da çok kızgınım. Gerçekten nefes alacağım bir doktor istiyorum artık.
Acil olarak: Üsküdar, koşuyolu, Acıbadem, Ümraniye, Göztepe, Ataşehir tarafında bir kadın doğum doktoru bulmam lazım. Doğum yapmış, yapmayı planladığınız ve güvendiğiniz doktor önerisi olursa gerçekten hayır işlerseniz 🩷
Normal doğum destekçisi olan doktor bilgisini benimle paylaşır mısınız, bence benim gibi çok kişi vardır onlara da yol haritası olur…