znnnr bnrssl01 benim de göğüslerde uçta değil de kol altına yayılan bir ağrı var ama dokununca hissediyorum dokunmayınca yok bişey.. bide benim adetin habercisi göğüslerim aşırı ağrır bu sefer yok . olmayınca gebelikten şüphelendim 🤣🤣🤣🤣
Rojdiyebiri znnnr bu arada benim de göğsüm acımıyordu göğsümün yanları doluydu ve acıyordu orada süt bezleri var diye biliyorum
bnrssl01 aynuss 10-11 dpo gibi bu ay erken yumurtladım sanırım çatlama zamanı ağrı hissettim ovülasyon testi yapamadım nöbetteydim bu sabah erken gebelik testi yaptım negatifti
Rojdiyebiri anne9800 İnşallah vardır Rabbim burda bekleyen herkese bu ay 2 çizgi görmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻
znnnr Rojdiyebiri hadi inşallah ya hem umutlanmak istiyorum hem de istemiyorum çarşamba günü test yapacam dayanamazsam Salı belki hahahah
Rojdiyebiri aynuss Amin İnşallah şu an dpo4 daha silik çizgi değilde net çizgi görmek için Dpo14 de test yapıcam
nilruhu Rojdiyebiri ayyy ben bugün pik gördüm daha. Çatlama takip edip dpo sayacağım. Hem umutlu hemde tedirginim. Allahım sağlıkla nasip etsin inşallah 🙏🏼💝💖💓💞
znnnr Rojdiyebiri Salı çarşamba 13 14 oluyor aslında bişey kalmadı eşime saklattıö testleri inşallah dayanırım