zelisars Arkadaşlar 36 haftalık oldum doktora gitmem lazım gittiğim doktora randevu yok 38.hafta gitmeliyim öneriniz var mı acaba şehir hastanesinde birde randevusuz alıyorlarmı fişle ve 39.haftada gidersem çok geç olmaz mı
meryemyvz01 zelisars hangi doktora gidiyordunuz Erdoğan koca Şule Ece bayrak Eren haytaoğlu bunları diyebilirim Gülsüm uysal sezeryan durumunuz varsa gün için gidin sabah baya erken varırsanız fiş alabilirsiniz Ama geç kalmayın erken varınca belli sayıda hastaya fişle bakıyorlar
zelisars meryemyvz01 Ekrem sapmaza hep gidiyordum şuan randevu almam lazım ama eşim evde yok ya 38. haftada tek gideceğim yada 39.başlangıcında onunla gideceğim arabayla götürecek sizce beklemelimiyim çok mu geç olur üç hafta beklemek pazar günü 36 olacağım
meryemyvz01 zelisars bir problem yaşıyorsanız gidin size kalmış normal muayeneniz mi ama bir sıkıntınız yoksa bekleyebilirsiniz normal doğum olma süreci mi var sizin
meryemyvz01 zelisars bebeğin hareketleri sancınızın olup olmaması süreci etkiler rahatsız hissettiğiniz bir durum varsa muayene olun derim
zelisars meryemyvz01 normal doğum düşünüyorum ama 36. haftadan sonra 2 haftaya bir kontrole gitmek lazımmış ben sancı olur birşey olur anlamam ilk gebelik ondan biraz çekiniyorum ne yapsam bilemedim
emineeyrs ben sadık kükrer hocayada muayene oluyorum normalde doktorum özelde testlerimi bu doktora yaptırdım acayip ilgili ve beyefendi bi denemenizi öneririm
zelisars emineeyrs ben onun ismini duydum ama iyi mi kötü mü yorum yoktu o yüzden randevu almadım alsam mı şimdi acaba
emineeyrs zelisars mhrsye giriyorsun doktorun adını yazdıktan sonra uygun randevu bulunamamıştır diyor sonra randevu talepleri çıkıyor biri iptal ederse onun yerine alabiliryorsun
meryemyvz01 zelisars siz doğum yaptınız mı pazartesi alacaklar demiştiniz inşallah sağlıkla kucağınıza almışsınızdır