damla74 badhomian bakalımm pazartesi tekrar gidicem her şey kızı gösteriyor ama bana da ters köşe yapıp erkek olacakmış gibi geliyor
damla74 buketdeniz19 yüksek ihtimal bana da öyle geliyor ama göstermedi bacağını çekmedi pazartesi özele gidicem orda belli olur diye düşünüyorum
buketdeniz19 damla74 ahhaha genelde kızlar nazlı olur 😂 benim bebek 12. Haftada gösterdi cinsiyetini hemen gerçi ben fetal dna testi ile öğrenmiştim cinsiyetini zaten
damla74 buketdeniz19 fetal dna neden yaptırmıstınız acaba bi sohbet daha açtım ben ikili test ile ilgili rica etsem ona da bakar mısınız
mezfamily Kız bebek çünkü kahve çekirdeği gözüküyor ve kız bebekleri karınlarına doğru bacaklarını çeker cinsiyetleri net göstermezler
damla74 mezfamily yaa Doktorun yanında ki ebe de bi taraftan bakınca kız dedi diğer tarafta da bacağını çekmediği için belli olmuyor dedi ama bakalım pazartesiyi iple çekiyorum şuan
buketdeniz19 damla74 ikili test yaptırmak istemedim canım ben diğer gereksiz 3,4 lü testlere girmek istemiyordum çünkü yanılma payı oluyor onlarda direkt fetal dna yaptırdım garanti olsun içim rahat etsin diye