rabia06rabia Allahneverdiysee benim aynı tarihler ama sadece 30 1 değerlendirebildik 31 Mart’ta yapmamiz gerekiyodu ama olmadı bende beklemedeyim dün test yaptım negatif bence bu ayda olmadı
Allahneverdiysee rabia06rabia 24 48 saat canlı kalabiliyor sperm canım . Ben 28 ini değerlendirebildim sadece
mutluuuannemmm btun canım bakalım kan sonucun kaç çıkacak yavaş yavaş miniş tutunmuş düşük çıkarsa bile üzülme zaten yavaş yavaş yükseliyor🫠
rabia06rabia mutluuuannemmm rabia06rabia kızlar ben dpo yu yanlismi hesaplıyorum 31 mart yumurtlama şuan dpo 9 14 Nisan bat 31 marrtan itibaren sayıyoruz ya dpo yu 14. Gün adet gunume geliyo hani ozmani bekleyip test yapindiyolar ya hep benmi yanlış hesapliyorum
mutluuuannemmm rabia06rabia canım ovülasyonla takip yaptın mı mesela ben 28’de pik gördüm yumurtlama 31’de çatlama gördüm çatlamadan sonrayı saymaya devam ediyoruz bende dp9 dayım 11 Nisan regl bekliyorum
mutluuuannemmm rabia06rabia anladım canım ben akıntı ile takip edemediğim için bu ay ovülasyon denedim benim regl günüm DP 11’e geliyor😂
rabia06rabia mutluuuannemmm benimde 14 Nisan adet tarihim dpo nün da 14. Günü oluyo ay beynim yandı 😂😂
mutluuuannemmm rabia06rabia benimde yanlızım sanıyordum ovülasyon testi yapmasaydım böyle olduğunu bilmezdim iyi ki de yapmışım 😂