bsrelif muradim0201 bence spermi artıran en önemli şey yediği besinler, alkol ve sigara tüketmemesi. Stres yapmaması. Çoğu arkadaşım tatilde hamile kaldı stres yapmadılar ikisi de hiç.
Miracle_1 Hly_ygt aynen bende son aşılama da tutmayınca bırakmıştım faza saldım heralde regl 🩸 olamadım bu kez de bekliyorum öyle doktora da gitmedim
Hly_ygt Miracle_1 benimde bugün adet günümdü ve oldum :) acaba stres mi yapıyorsun kaç gün geciktin test yaptın mı
ozdemirayca hanega yumurta ve sprem kalitesini arttırıyor genel bir vitamin takviye edici gıda niteliğinde :) 3 ay kadar kullanmıştık
Miracle_1 Hly_ygt hadi hayırlı olsun aslında stres de yapamamıştım bir süre tedavi düşünmüyordum baya gecikti 9. Gün bugün en son 5 martta olmuştum test cumartesi yaptım çıkmadı
Miracle_1 Hly_ygt bi beş altı gün daha bekleyim diyorum 15 gün geçsin bakalım olmazsam çıkar inşallah bu kez testte 🙏🏻
Miracle_1 Hly_ygt yok canım yapmadım henüz yarın yada öbür gün yapsam mı diyorum bir yandan da negatif çıkarsa diye çekiniyorum 🙈 haftaya randevu aldım tabi testte pozitifi görürsem inşallah beklemeden kan testi veririm