balim34 Şu an 20+1 haftalığım çamsakura hastanesini aradım perantoloji bölümünü yapmıyorlarmış haseki hastanesini içinde sordum orda da yapılmıyor nerde yaptırdınız neden yapılmıyor anlamdım büyük hastane bunlar
Tugatas balim34 ben cam sakurada yaptırdım perinataloji bölümü bakıyor detaylı USG çekilmemektedir yazan kısımdan alman lazım bende o şekilde gittim zaten sana ne için geldin dediğin zaman detaylı için geldim diyorsun bakıyorlar yani her hastane yapıyor bu işi sadece işlerine gelmediği için yapılmıyor diyip çekilme ihtiyacı duyuyorlar
defneyikilmaz balim34 merhaba ben prof de atıl yüksele gideceğim kendisi hocaların hocası diye anılır türkiye de perinatolojinin kurucularından detaylı usg için türkiyenin en iyi hocası kendisi 26 sene önce benim detaylı usg mi yapmış eğer bütçeniz el veriyorsa şiddetle tavsiye ederim çünkü daha iyisi yok
gulcegul Çam sakurada nasil yapmıyorlarmış gelirimiz orada yaptirdi bende şuan baktim kanuni de randevu vardi ama daha erken benim için diye almadım iki hafta sonra bakicam ki 20-21 haftalara alayım sakura kanuni veya bahcelievlerden
pnarbyrk gulcegul devlet hastanelerinde riskli gebelik olmadığı için yapmıyorlar maalesef. Bende kanuni takipliyim. Doktorum yapılmadığını 22. Haftamda başka bir hastanede yaptırmam gerektiğini söyledi
gulcegul Gelirimiz 7 aylık hamile şuan 5.ayinda çam sakurada yaptırdı benim icin de doktorum talep açtı ikili test ve detaylı icin randevu alabilirsiniz dedi ben ikili yaptırmadım detayliya alıcam aktif randevu var ama haftam erken diye almıyorum
gulcegul 2 yıl önce de diğer gelinimiz yine devlette yaptırmıştı ve riskli gebelik değil hiçbirimiz de bence doktoruna denk gelmek gerekiyor
pnarbyrk gulcegul onu bende yaptırdım doktorum alan açtı. Ama devlette yapılan özelde yapılan gibi değil. Doktor hiç bir şekilde bilgi vermedi. Ultrason görüntüsü vermedi. Ki renkli çıkmıyor zaten siyah beyaz çıkıyor. Çıkışta da bir kağıt imzalatıyor bebekte olan herhangi bir sıkıntıyı kabul ediyorum diye
gulcegul pnarbyrk yakın zamanda yapan doktordan memnun kalmıştı gelinim baya zaman ayırmış bende ismini alıp ona giderim muhtemelen he benim icin olmasa da olur ilk hamileliğimde yaptirmamistim sonuçta Allah korusun herhangi bise varsa anne karnında tedavisi mümkün olmuyor sadece anne baba psikolojikmen hazır oluyor ya da annenin hamileligi daha stresli geciyor
yakutfamilia Detaylıyı arkadaşım çam sakurada yaptırdı. Burd birçok kişi detaylı ultrasonlar alakalı post açmıştır. O cevap ne alaka anlayamadım
pnarbyrk gulcegul evet o konuda haklısınız. Allah korusun bir sorun çıktığı zaman annenin hamileliği çok zor geçiyor