rabiagucer03 Hanife_ bizim kilomuz düşük önerebileceğin yiyecek falan var mı ne yesem kilo alır bebiş 12 günümüz var doğuma 36+4'üz ve kilomuz 2.300
Smyyglgn54 NisanRana 34+6 iken gittim en son🙊2800 gr dı. Şuan 35+1 haftalığız☺haftaya tekrar gideceğiz,heralde 3500 olur🙊benim kızim kilo konusunda anasından hızlı vaAllahi😁
Hanife_ rabiagucer03 ben hamileliğimin başından beri hiç aksatmadan sabah akşam süt içtim canım kaşar muz çok yedim hala kaşar yerim etkisi var mıdır bilmiyorum ama düşündüğümde çok bulgur da yemişim onun dışında normal yedim
Mervenin rabiagucer03 canm her bebek kilolu olcak değil bende çok kafama takıyordum ama dr um çok güzel moral verdi bana her insan 60 kilo değil her bebekte 3,500 kilo doğmak zorunda değil. Sen kafana taktıkça daha az kilomalcak emin ol bende öğle oldu çünkü😊 akışına bırak yiyceğini ye tabi😊
SinemAyaz Kızlar bebegim su an 3 aylık Doğumdan önceki son kontrolde doktor 3200 gr dedi sezeryan Doğumla 2840 gr olarak Doğdu çok üzüldüm şu an 6800 gr 6 aylık kilosunda gelişimi önden gidiyor demem o ki kiloyu takıp hamileliği kendinize zehir etmeyin ben son ay ettim bebegim kilo almadı zayıf da doğsa sonradan toparlanıyor kilolu doğup da kilo almayıp mamaya baslayan da var allah hepinize hayırlı doğumlar versin
Eflinisa NisanRana benimki 2.400 kücük ne yersem yiyim fayda etmedi hatta doktor fazla yeme suyun cok dedi
NisanRana Eflinisa vücut yapısıdır Eflinisa sen yinede faydalı şeyler yemeye gayret et az olur kilo ama sağlıklı olsun doğduğunda sütun çok olur inşallah her bebek kilolu doğacak die bir şey yok doğduğunda alır kilosunu üzülme benim kardeşim 1800 doğdu sonra tosun gibi olmuştu 👏
Eflinisa NisanRana günde 2 muz yedim 2 bardak süt içtim fındık ceviz kaşar soda ama hiç biri fayda etmedi
NisanRana Mervenin aysenur_sk her hafta aynı derecede kilo almıyor lar ki zaten birde bir haftada çok fazla yukselmiyor bir defasında benimki de öle almıştı doktor öyle demişti yani
aysenur_sk aysenur_sk bu hafta çok kilo almamışız kaşar peynir ve pekmez ye dedi doktorumuz2580 olmuşuz geçen haftaya göre 100gr almış