Anneolsamkeske birserazad ayakta tutunca yere basıyor göz teması var şükür Arada ekrana maruz kalıyor Buda etkiler mi bilmiyorum ki
Anneolsamkeske birserazad hayır :( nesne koyunca uzanıyo alamıyor pes edıyo aglıyo benı alın dıyo oyalıyorm bakıyo öylece yüz üstü duruyo
saydin Anneolsamkeske ilk başta nesneyi almasını sağlayın alabilsin ki tekrar çabalasin bir daha arkadan siz destek vererek dönmesini sağlayın her gün bir adım gibi düşünün bunu çokta zorlamadan yaptırabilirsiniz pes etmeyin
gunes866_ Anneolsamkeske buca seyfi demirsoy el bınada Yıgıthan bey var. Ben ona gitmeni tavsıye ederim. Once onda bi kayıt actır seni yönlendirir. Emar ve egg çekimi isteyebilirler ondada kimisi uykusuz getir diyor kimisi hem uykusuz getir hemde ilaç veriyor çekim sırasında oynamasın diye. Ben hep ilaç veren hastaneyi tercih ettim. Çünkü uyanıyorlar.
saydin Emekleme yürüme şu an sorun değil ama dönmeli ki benim anladığım kadarıyla istemediği için dönmüyor, çabalamiyor. Siz biraz çalışma yapın kendinizini onu da strese sokmadan. Güzel haberlerini almak isterim miniğin
zfrnemos Anneolsamkeske kılosu bıraz fazlaysa yasıtlarına gore donmeye bılır egzersızlere yenıden baslamanızı onerırım kontrole goturesıye kadar