sirius8 gecmis olsun oncelikle, peki sonrasi ne oldu sizde? Yani dogum mu gerceklesti? Suyunuz ne kadar gelmisti? Benim soyle oldu, hicbir agri sanci herhangi bir belirti yasamadim. Sadece gece yataga yattgmda biseylerin aktigini hissettim ama beklemeyi tercih ettim, gece uyandgmda baya baya islakti alt kiyafetlerim. Su patlamasi yasamisim diyemem ama sonucta hic daha once denk gelmedigim bir islaklikti ve sonra da bir seyler akmaya devam edince hastaneye gittim. Doktorum alttan muayene etti, aktif bir akinti yok dedi, suyuna baktilar cocugun ve hic azalma yoktu. Rahim agzi kisaligim 23 mm den 17 mm ye dusmus, 1 hafta once ki kontrolumde serklaj dikisim atildigindan itibaren ki 23 mm olarak duruyordu halbuki. Bununla mi alakali hala bilemiyorum cunku 1.5 gun hastanede yattim ve asla bir akinti sizinti gelmedi, ispatta edemedim bir seyi. Nst te de her sey normal cikti ve dun aksam taburcu oldum. 32. Hafta oldugum icin ve gittigim hastanede 34 ten once dogum yapilmadigini ogrendigim icin uzuldum tabiki, suan ayrica baska hastane ile de gorusuyorum acil bir durum olursa diye. Doktorum 2 hafta dayan, hareketsiz yasama ozen goster dedigi icin suan elimden geleni yapmaya calisiyorum.