aysct Kızlar peçeteyle sildikçe sarımsı yeşilimsi sümük gibi birşey geliyor ara ara ama kanlı falan değil. Enfeksiyonum da yok bu gelen nişan mı?
twinmoms34 Aynısını 2 gündür ben de yaşıyorum 🥺 kaçıncı haftadasın canım?Benim 23.Enfeksiyon da çıkmadı.Bilgisi olan yardımcı olabilir mi? aysct
sarilale123 aysct idrar yolu değil ama vajinal enfeksiyon olabilir. Bende de böyle akıntı oluyor 2 defa idrar tahlili verdim temiz vajinal enfeksiyon dedi doktorum fiti verdi
htcbyrmblc aysct benimde kanlı değildi sarimsiydi doktoruma gösterdim nişan dedi canım illa kanlı olmasına gerek yokmuş
ayaniz aysct benimki slime gbi böyle jel şeklinde birşeydi (kan falanda yoktu) akıntı gibi değil ama görünce anlıyor insan akıntıdan daha katı şekilde böyle löpcük gibi :))
twinmoms34 aysct Serklaj oldum 3 gün önce.Onla mı alakalı acaba.rahim ağzı kısalığım vardı.Korkuyorum erken doğacaklar diye 🥺
htcbyrmblc aysct canım hiç belli olmaz dedi doktorum önemli olan su ve sancilarmis benim 5 gün oldu geleli hala bişi yok 🥲🥲🤦🤦🤦
ahu301 aysct benimki hemen öncesinde olmuştu, nişanı peçetede gördüm, ayağa kalktım suyum geldi, hastaneye gittik 5-6 saat sonra doğum olmuştu
ayaniz aysct evet nişanım geldiği gün doktora gittim. Benimki çok yoğun gelmişti doktoruma yazdım böyle bir şey var bekliyim mi diye oda gel bakalım dedi. Hastaneye gittiğimde 5 cm acıklık vardı.
ayaniz aysct yok hiç sancım yoktu.. sıfır sancıyla gittim suni ile dogum baslatıldı ama 10 cm açıklıkla sezaryana olmak zorunda kaldım malesef.. 5 dk içinde normal doğuracakken mecburi sezeryana dönüldü .. ben kötü bi doğum hikayesiyim malesef sizinki umarım cok güzel geçer 🩷
bartulies aysct enfeksiyon değilse nişan olabilir ama nişan sarı kahverengi veya kan şeklinde geliyor
arzuysf Ben de bugün yaşadım tam formu ve şekli rengi sümük gibi. Partnerinizle yakinlastiysaniz ondan da olabilir bence
esmanur6565 Nişan benim de geldi ama bacaklarımdan süzülerek yoğun kırmızı renkte geldi çok kötü olmuştum hastaneye gidince 3 cm açıklık olduğunu söylediler daha sonra doğum anı oldu yani sizin dediğiniz tarzda nişan olmaz eğer son aylarınızdaysanız akıntı leke olmuş olabilir koyu kırmızı olmağı sürece korkmayın