snycl çoookkkk zor 🫠 uykusuzluk yorgunluk hiç bir şeye yetişemiyorum tam kendime geldim kızımın uyku düzeni yok ev kalıyor sanırım kucağıma alıştı evin içinde gezdirmeden durmuyor aşırı inat ve sinirli bir bebek mesela acıkınca o an emzirmesem açlıktan titrer yine emmez ortalığı da birbirine katar maşallah rabbim öyle bir ses vermiş 🤣🤣🤣 2 gün önce kustu boğazına kaçtı elimde neffesiz kaldı tek başımayım bende de panik atak var sağolsun üst komşuma direk koştum ambulansı aradılar kızım sonra nefes alabildi çok zor yanları var o günden beri daha artık korkudan yanında kalkamıyorum ya yine öyle olsa psikolojimin bozuldu artık yorgunluğumu ağlayarak atıyorum tek başıma ne kadar çabalasam yetemiyorum bilmiyorum tek olmak beni çok yoruyor ev yemek kendimle ilgilenmek kızımla ilgilenmek çok zor ama çevre bunu anlamıyor ne var hepimiz büyüttük yaptık diyor ama ne bileyim bana aşırı zor geliyor bazen çok çaresiz kalıyorum yazsam anlatsam derdimi içim anca rahat eder buraya da yazsam az olur çok şükür buna da şikayet etmiyorum sadece yoruldum Rabbim bütün annelerin anne adaylarının yardımcısı olsun inşallah gerçekten çok zor 🤲