Deletedmom_878 bebegimle_ben düşük yaptığım için olabilir mi yerinin dolmasını istiyorumdur aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorumdur psikolojik olarak etkilenmişimdir seni ne alakadar ediyor benim söylediklerim
Deletedmom_878 Akseec hahaha zamanlaman çok iyi bence bir tanesi çatlamaya gelmiş zaten içini ferah tut 3 kere mi değerlendirdin yani bende 2 gün üst üste oldu bi koyulaşmaya başlayınca pik öncesi bide dün koyuydu pik bugünde çatlama beraber güzel sonuçlar alırız inşallah döngün kaç gün
Akseec Deletedmom_878 evet 3 kere değerlendirmiş oldum canım. Döngüm normalde 30 ama ben bu ay klomen çatlatma iğnesi kullandım 16. Günde adet oluyorum döngüm 28 e düştü bu ay erken yumurtladım çünkü 11. Gün pik gördüm bugün 12 çatlama. İnşallah emeklerimiz boşa çıkmaz olumlu düşünelim olmaması için bi sebep yok sonuçta inşallah güzel haberi alacağız😍♥️🤲🏻
Deletedmom_878 Akseec inşallah canım bence çok iyi değerlendirmişsin kaç aydır deniyorsun benim 5. Ayım güzel haberler alalım inşallah bende 19. Günde pik gördüm döngüm 32 33 34 35 değişiyor
Deletedmom_878 bebegimle_ben sende bi hamileyim bi hamile değilim diye yalan söyleyip dolanıyorsun bir cevabında hamilesin diğer cevabında değilsin sende ona karar ver
Akseec Deletedmom_878 benim 2 yıl oldu canım 3 aşılamam olumsuz oldu miyom ameliyatı oldum haziranda bekliyorum inşallah biz ve tüm isteyenler olumlu sonuç alırız aminnn🤲🏻 sende güzel değerlendirmişsin canım zaten tutanlar genelde pik günü tutuyor olacağı varsa olur biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah’a kalmış🤲🏻
Deletedmom_878 Akseec aynen öyle canım rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı zamanda hayırla inşallah 😇
Deletedmom_878 2019S Aa çok yakın pik gördünüz mü valla her ay değişiyor 32 33 34 35 gün arası hiç erken olmuyor ama
2019S Deletedmom_878 hiç. Takip etmedim dediğiniz gibi 28,27,25 bu ay oldu bugün sol kasığımda batma gibi agrım oldu ben de anlamadım adet,e 5,6 gün var olabilirmi yumurtlama
Deletedmom_878 2019S eğer döngünüz bu dedikleriniz gibiyse 10 20. Gün arası en geç yumurtlama olurdu diye düşünüyorum ama belli olmaz değişiyor keşke ovülasyon kullansanız daha iyi oluyor