happyela yesman Sanırım kontrol olmadığı zamanlar da bebeğin iyi olup olmadığını soruyorsunuz. Çünkü aksi imkansız bebek hissedilmez. İyi olup olmadığı da anlaşılamıyor malesef. Tabi bazıları hassasiyetleri varken artık yok deyip endişelenebiliyor yada hissedebiliyor.
yesman happyela ay aynen öyle o kadar güzel anlamışsınız ki beni cidden öyle 2 gündür geceleri o kadar rahat uyuyorum ki insan rahat uyuduğunu hissettiğinde bile acaba bebeğimde bir şey mi var diye korkuyor
superstar_00 yesman Çok erken bu haftada kalp atışını duyarsınız 12, 13.haftalarda kol ayak oluşumunun gelişimini ilerleyen haftalarda belki kıpırtı şeklinde bir şey hissedebilirsiniz
sudeborakk yesman bu haftalarda hissetmek çok zor hatta imkansız ama keşke en başından hissedebilsek ne güzel olurdu 🥹🩷
Yusufunannesi_ yesman 8.haftada bebiş daha çok küçük, hissetmek imkansız ama aklıma 6.haftada bebeğini hissettiğini iddia eden arkadaşım geldi…. Tekme atıyor demişti 😂😂😂
yesman Yusufunannesi_ hahaahahhaha ya daha ayakları tamamen çıkmamış ne tekmesi o hafif kalp atışını hissetmiştir belki ya beni güldürdünüz ya ahahahah yani karında bi ağırlık vs de mi hissedilmez bu haftalarda
Yusufunannesi_ yesman maalesef 🙈 daha ağırlıkları bile 1-2 gram arası, benim ikinci gebeliğim doktorum 13-14 arası hissetmeye başlayabilirsin dedi, oğlumda 16-18 arası çok güzel hissediyordum
atesvesu yesman bu imkansız daha küçücük asla kendini hissettiremez bağırsaklarıniz seyirir hareket eder siz onu bebek hareketi sanabilirsiniz
yesman atesvesu ya öncesinde evet öyle kasıklarım sağ yatınca sıkışıyordu sola da aynı şekil düz yatınca sancımsı oluyordu ama şu 2 gündür yok o kadar geceleri rahat uyuyorum ki acaba neden sancılar yok diyorum Allahım büyüsün de endişelerin kalksın doktora randevu bile aldım mayısa kadar bekleyemem ben bi kez daha göreyim diyerek
happyela yesman Korkmayın bir gün çok iyiyken bir gün çok kötü geçiyor hamilelik böyle bir şey 😭 ama çok endişe duyduğunuz zamanlar olursa sağlık ocağında kalp atışına bakabiliyorlar rica edersiniz. Ama korkmayın sağlıklıdır inşallah. Her gün farklı bir his oluyor işte 🥰
atesvesu yesman rahim buyudukce sağdaki ve soldaki rahmi tutan baglar geriliyor o da sanasanci yapıyor canım korkma dua et büyümeye devam ediyor bebişin sağlıcakla kucağına al inşallah ilk gebeligin galiba insan ister istemez korkuyor bende üçüncüye hamileyim son aylara gelir miyim diyordum 12gun kaldı kavuşmaya 🥹
yesman atesvesu yaaa canım benim darısı bana doktora randevu aldım kendi doktorum mayıs başı gel dedi ama ben de dayanamadım aldım pazartesiye bakalım kendi kendime kuruntu yapıyorum işte rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım