Deleted33000 semahayall klavye hep değiştiriyor kız bende de öyle oluyor bazen parmaklarım ynlis harfe de basabiliyor
semahayall Deleted33000 bak sen Sidefer kullan düzenli farkı gör , gerçekten çok etkili , hemde çocuk severek içiyor
kurkmantosuzmadonna Deleted33000 kilo başına bir damla diye biliyorum canım ben. Biz de onu kullanıyoruz. İnşallah faydası olur.
Deleted33000 kurkmantosuzmadonna evet şimdi öyle yapalım dedi hemşire canım inşallah faydası olur bebeğim ağzına ne koysam tükürüyor bide 🤭🤭
kurkmantosuzmadonna Deleted33000 benimki de öyle ne et yiyor ne kahvaltılık yiyeceklerden. Kafayı yiyorum artık.
Deleted33000 saziment aşkım ağzına bir kaşık bişey koyamiyorum ki yese belki düzelecek hemen ama kan damlasını bile tukure tukure veriyorum
Deleted33000 semahayall bakalım canım çocuk doktoru ne diyecek belki o da damlayı değiştirir bide iştahsızlık çok fazla
Deleted33000 kurkmantosuzmadonna yaa seninki kaç aylıktı kuzu ben hayran kalıyorum böyle çocukları iştahla mama bekleyen anneleri görünce
tahamommy Deleted33000 henüz o aya gelemedik ama çevremden duyduğum kadarıyla kuzu kıyması demir açısından çok zenginmiş, bi tanıdığıma hiç bi kan ilacı fayda etmemiş kıymadan sonra toparlamış
Deleted33000 tahamommy yaa bende bebek için yeni kıyma almıştım o bitene kadar bayram gelir zaten 🤭🤭🤭🤭
tahamommy Deleted33000 bana bu markayı eczacı kilo başına x2 demişti, hatta bi doktoru da takip ediyorum o da 1 ml diyor yani hemen hemen 10 damla kadar en baştan düşük kullanmışsınız ondan sanırım
Deleted33000 tahamommy valla bana ne dedilerse o kadar verdim canım ilaçlar konusunda herkesten farklı fikir çıkıyor galiba
kurkmantosuzmadonna Deleted33000 13 aylık canım. O yememe konusunda o kadar doluyum ki. Ne yapacağımı bilmiyorum artık. Ona yaptığım çorbaları ben içiyorum. Heyecanla yapıyorum belki bu defa içer yer diye ama yok.
saziment Deleted33000 doğru söylemiş ıspanak ve et ile portakal suyu vermek gerekiyor bunların yanında yoğurt verme bacım