lol Daha önce post açmıştım 31+4de tansiyonum yükseldi ve ayaklarımda ödem vardı normal de Medical park Hastanesi’nde takipliydim fakat orda Doktorum yatış verince ücretten dolayı yatamadm ve şehir Hastanesine gittim orda muaneden sonra yatış verdiler. Doğumhanede bir gece durdum takip ettiler daha sonra servise aldılar ayrıca şeker hastalığımda var yattığım gece ciğer geliştirici iğne yaptılar iğneden sonra Şekerim tavan yaptı bilginiz olsun ciğer geliştirici iğneden sonra kan şekeri yükseliyor 2 3 gün sonra geçiyor yatışım yapılınca da 24 saatlik idrar topladım deeğrim 822 çıktı tansiyon ilacı başlandı tansiyonlarım düzene girdi bnde 3. Gün de imza atıp çıktım . kendi takipli olduğum doktoruma gittim ertesi günü arife gnü bna haftada 2 gn geleceksin dedi o esnada muane ediyordu bn ikiz hamileydm bu arada doktorum bebkkerin birinde akım kaybı olduğunu söyledi ve tekrar hastaneye yatmam gerektiğini söyledi tekrar şehir Hastanesi’ne gittim tekrar yatış yaptım. 😔 2 hafta kaldım günlük ultrasona girdim gnde 3 kere nst bağlanıyordu herşey yolundaydı taki 29 Mart’ta baş ağrım olunca acil doğuma alındım. Ameliyathaneye indik hazırlıklar yapıldı belden iğne hiç acıtmadı çok ilgiliydi herkes . Ameliyat başladı hemen uyuştm zaten oğlumu çıkarırken çok zorlandılar karnım çok darmış oğlum zar zor çıktı daha sonra kızım çıktı 1 dakika sonra ikiside aynı anda ağlamaya başladı 🥲seslerini duydum ama göstermediler kontrolleri yapıldı ve Yenidoğan yoğunbakımına gittiler bnmde dikim işlerim falan yarım saat sürdü sonra ayılma odasında bekledim ordan dda odama geçtim şuan ikiside küvezdeler postuma okuyanlardan Allah razı olsun bebeklerim için dua beklerim hepinizden
NilVibe lol çok geçmiş olsun, inşallah bebişlere bir an evvel sağsağlim kavuşup, evinize gidersiniz 🤲❤️ bende de şeker var şuan için hastaneye karar vermeye çalışıyorum, refakatçi olarak yanıma eşim girsin istiyorum ama bilkent te bu mümkün mü?
Cakmakdilek 060436 ne zaman konuşmak gerekiyor bunu doğum şeklini zamanını ne zaman söylüyorlar kaçıncı haftada
lol emine_0 ilgileri iyiydi fakat beni gereksiz yatırmaya çalıştılar o beni yordu ama hiçbir sıkıntı yoksa ilgileri güzel
bahartopcu Cakmakdilek ben şuan 37+5 teyim neredeyse doğuracağım ama hala bell değil. Soruyorum net bir şey söyleyen yok. Bi doktor riskli olduğum için sezaryen dedi bir başka doktor normal yapabilirsin dedi. Hala bekliyoruz. Doğuracağım gün karar verecekler sanırım
060436 Cakmakdilek senin sezeryanmı normal doğumu gün 37 haftada veriliyor ne zaman doğum olur dige duruma görede değişiyor yukarı doğum katından önceki yatış katına götürüyorlar evrakları imzalarken söyledim ben kimsem yok eşim kalıcak tek oda istiyorum doğum yaptım geldim odam hazırdı