1melekannesi3858 merhabalar, öncelikle geçmiş olsun inşallah sağlıkla tamamlanır günleriniz ♥️ benim ilk gebeliğimde 16 haftalıkken doktor muayenesinden çıktığımın ertesi günü tam da cinsiyetini öğrendiğimin ertesi günü ani kanamayla bebeğimi doğurmak zorunda kaldım doğum kanalına düşmüştü ve hala sebebin servikal yetmezlikten kaynaklı olduğu söylenmemişti. İkinci gebeliğimde 13 haftalıkken kanama ve lekelenmelerim başlamıştı ve Anadolu yakasında gitmediğim acil kalmamıştı kısalık normal sebep yok dinlen demişlerdi ve çok şükür 15.haftamda prof bi doktora denk gelip özelde acil serklaja almıştı beni. 30 haftalık sancılarla erken doğuma alındım ama yine doktorumun 28.haftadan itibaren ciğer geliştirici vurup sezeryan öncesi de 5e tamamladığı için bebeğim cihaza bağlanmadan sağlıklı bi şekilde doğdu. Şuan 3 yaşında 😍 bu üçüncü gebeliğim yine aynı doktoruma gidiyorum bu sefer kanamalarım 6haftalıkken başladı ve önlem amaçlı 13.haftamda serklaj oldum. İlk bir hafta karından progestan iğnesi vurulup sonrasında fitile döndüm. İlk serklajımda lekelenmem olmuştu bi iki gün ama bu sefer hiç olmadı. Şimdi 16 haftalığım bu sefer inşallah zamanında ve sağlıkla doğum yapmak için dua ediyorum. Doktor çok önemli bir kez daha kendi yaşadığım ve burada okuduğum öykülerde anlamış oldum.