canssnurse nurbus1 evet memnunum. Yeterli ve düzgün bir iletişimi var. Mükemmeliyetçi yapısı var, bu da işini doğru yapmasını sağlıyor.
gulcii meleksefer bende bir kaç doktor araştırdım ömür hocayada gittim memnun kaldım o yüzden soruyorum :)
minikmucizem20 Gokturkmom_ herkese tavsiye ederim İzmir bazekol hastanesi Gürsoy pala çok iyi bir doktor saat kaç olursa aratıp mesaj atıp geri gönül yapıyor çok ilgili ve çok bilgişi
mihra2021su ilknurerturk ben kızımı 5 yıl önce bu hastanede dogum yaptım cok memnun kalmıstım şimdi yıne hamıleyım doktor arayısındayım kolan fatma hanım var suanlık aklımda ama tekrar da beykentte dogum yapabılırım
taburr Bende özel yenişehir hastanesine gidiyorum doktorum Çağdaş MAVİGÖK ama ben hastane içün değil doktorum için gidiyorum 🙏🏻
ebru2853 canssnurse birisi hastanenin google yorumlarında baya eleştirmiş ama bende seviyorum bana karşıda güler yüzlü. Sezeryan güzellemesi yaptı falan demiş orda doğru banada doğumu konuşmadan isterzen uğraşma sezeryan yapalım dedi ama ben normal istiyorum. Birde normal doğum yaparken ebelere yapamıcak galiba falan demiş moralini bozmuş gebenin bu yüzden çok tedirgin oldum doğumumuda az kaldı. Siz nasıl planladınız doğumu
canssnurse ebru2853 bence öyle bir hekim değil, risk yoksa vajinal doğum için ısrar edeceğini sanmam, bebeğin açısı çatı genişliği vs sebebiyle öyle bir şey söylemiş olabilir. Ebeye dönüp öyle de demez herhalde 😂😂