oguzkaann tuna03 hala hastanedemisiniz kaç haftalık oldunuz bende su sızması azalmasından dolayı yatıyorum benim gibi bana umut olan insanları arıyorum kaçıncı haftadasın şuan kaç haftalıkken yattın kaçıncı haftandasın
tuna03 oguzkaann 26.haftadayken suyum gelmişti bugün tam 30haftalık olduk hala gelmeye devam ediyor hastanede yatıyoruz kontrol altındayız sürekli. Bebek idrarını yaptıkça sıvı artıyor
oguzkaann tuna03 bende 29haftalığım yatış yaptım çok koruyorum inşalah bende bi 5 6 hafta idare ederim ne tedavi uyguluyorlar sana ekstra yaptığın bişey varmı 4 hafta götürmüşler seni iyi bak inşalah bi 4 5 daha götürürler ikimizde sağlıcakla kavusuruz
tuna03 oguzkaann yani ekstra yaptığım bir şey yok bol su içiyorum ve ayaklarım yukarıda olacak şekilde yatıyorum. inşallah 34e kadar dayanabiliriz bir ay dayandık bir ayımız daha var
oguzkaann tuna03 inşallah gelişimi normal hızla mı şlerliyor bebeğin yavaşladımı yoksa biraz senin nasıl gidiyor sen bana umut oldun demekki durabiliyormuş 4 5 hafta dedim görünce inşalah benim bebeğimde durur sende bende küveze koymadan 35.36 . haftada alırız kucağımıza sağlıcakla
tuna03 oguzkaann ben de böyle durumla karşılaşınca bana umut olacak birileri arıyordum kaldığım hastanede buldum. 28haftada suyu gelen var onu da bekletiyorlar. bebeğin gelişimi haftasıyla uyumlu ama hareketleri az oluyor su az olduğu için
tuna03 enfeksiyon kapmamaya çalışmamız lazım en önemli durum enfeksiyon. ben hastaneye geldiğimde 25haftalık su gelişi olan biri acil doğuma alındı onu bekletemediler hem enfeksiyon tavan yapmıştı hem de sancı çıkıyordu o yüzden enfeksiyona çok dikkat edin
oguzkaann tuna03 benim kanda cıktı işte enfeksiyon o yüzden antibiyotik veriyorlar bu durumda bi destekçi bulmak o kadar önemliki ben günlerdir yazıyorum bakıyorum duran varmı nasıl ilerliyor banada dua et kardeşim bende sana ediyoruö inşallah benimde bebeğim beklesin 5 6 hafta
tuna03 oguzkaann antibiyotik başlatmışlarsa düşer azalır enfeksiyon hiç korkma gerçekten bana bak 19marttan beri hastanede yatıyorum inşallah yavrularımız dayanacak biraz daha. sağ salim sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza almak nasip olsun 🙏
oguzkaann tuna03 inşallah kardeşim benimde 4. günüm bugun antibiyotik veriliyo sürekli 3 günde birde suya bakcam dedi perinatoloji sen hangi şehirdesin
tuna03 oguzkaann trabzondayım kardeşim sen hangi şehirdesin ? üç gün çok uzun değil mi bana günlük ultrason bakılıyor su seviyesi her gün bakılıyor. crp enfeksiyon için de bir gün kan alınıyor bir gün alınmıyor gün aşırı takip ediliyor
oguzkaann tuna03 şuan suyum 9 cmdi o yüzden şimdi 3 günde bir dedi galiba kan beimde öyle bir gün alınıyo bir gün alınmıyor çorumdayım bende
edaabykl tuna03 bende trabzondayim ve 26+1 de acil doguma alindim bebegim yogun bakimda 60.gunu bugun eger erken dogarsada hic korkmayin zaten genelde riskli gebelikler numune hastanesinde doguyor ve gercekten doktorlar cok iyi derecede benm 710 gramlik bebegimi büyütüyorlar suan 1470 gram oldu cok şükür insallah yinede zamaninda dogar bebeğiniz 🤲🏼
tuna03 oguzkaann maşallah yine su seviyen güzel inşallah daha da artar. benim su 1-2ye inmişti sonra 3-4e çıktı şu an 7cm
oguzkaann tuna03 aynen şuanlik idare edecek durum sınırda o yüzden galiba ilte 3 günde bir dedi doktor dua et yarın bakacak suya inşallah ya aynıdır yada artmıştır ama azalma olmaz inşallah enfeksiyonumda düşerse Allahın izniyle
oguzkaann tuna03 sana sadece yatış takibimi yapıyorlar serum ipne antibiyotik veriyolarmo bide ciğer geliştirici yaptılarmı
tuna03 oguzkaann hiç korkma gerçekten su seviyen iyi. bol su iç ve hareket etmemeye çalış ayakların yukarı olacak şekilde yat. inşallah dayanacaksın sen de. inşallah yavrularımıza sağlıkla kavuşuruz 💙
oguzkaann tuna03 inşallah kardeşim tek isteğim bu sağlıcakla kavuşmak Rabbim sanada banada bekleyen tüm herkese güç versin yavrularımızadaa sağlık bizede sağlık versin vakti gelince sağlıcakla kokusunu içimize cekip kucağımıza almayı bu sevinci yaşatmayı nasip etsin inşallah
tuna03 oguzkaann ilk geldiğimde iki gün yoğun bakımda yatırmışlardı. orada ciğer geliştirici iğne yaptılar. şimdi serviste de günde üç kez Nst takibi iki kez serum gün aşırı kan tahlili ve günlük ultrason takibi yapılıyor
oguzkaann tuna03 senin daha kapsamlı suan belki ben yeniyim ondan mı bilemedim inşallah benimlede çok güzel ilgilenir senin gibi ilerletirler haftalarımı birbirimze burdan çok güzel haberle verelim inşalah haftamız neredeyse aynı inşallah çok güzel mutlu bir sın yazarız birbirimize