cemre_ceg Selam kızlar 2. hamileliğimi yaşıyorum fakat meme hassasiyetim ilkine göre daha az hatta yok gibi daha 6 haftalık 2. hamilelikte farklılık oluyor mu bu şekilde
123se cemre_ceg benim başta öyleydi her hamilelik farklı gerçekten oğlumda çok farklıydı hamileliğim ama bunda aşır yorgun aşırı halsizçok uykum var meme uçlarım karardı bu da kız fark var anlayacağın
cemre_ceg Ftmnur11 benimki de bi değişik ben çözemedim oğlumda her belirti vardı bunda bir var bi yok anlamadım ☺️☺️
cemre_ceg 123se hep öyle söylerlerdi insan yaşayınca anlıyor demek ki ben şey düşündüm ilkinden göğüsler zaten olaya adapte olduğu için sanırım bu hamilelikte fazla acımayacak yani bilemiyorum ki cumartesi gideceğim doktora bakalım
glcnn2 123se aynı hassasiyetler bende de var oğlumda çok güzel bir gebelik geçirdim ve çalışıyordum bu gebeliğimde enerjim sıfır hiç halim yok ev işi yapmaya bile cinsiyeti bilmiyorum 12+0 ım ama erkek hissediyorum nedense (tüm hurafelerde kız gösteriyor😂)
nurgulllllll Tüm belirtiler aynı her gebelik farklı olur diyolardı benim ilki zordu bunda ümitliydim aynısı😅