orhismommmmmm @Herseydenbiktim @bademli_puding @şanzimentt @beautiful_ @egeemomms Kızlar nerdesiniz hepınız kaç gündür yorum yapmıyorsunuz ya iyi misiniz merak ettim @beautiful_
saziment orhismommmmmm buradayız bacım çok şükür teşekkür ederim 💕 merak ettiğin için günlük koşuşturmaca bazen yetişemiyorum sen napıyorsun
egeemomms orhismommmmmm ayy sorma aşkım askı aldım 3 gündür girdim ama yazamadım geri geldim ama 😍teşekkür ederim merak ettiğin için balım🥹💖
orhismommmmmm hilalaselll4 seni görüyorum aşkım yorum atıyorsun ama kızlar kaç gündür post atmıyorlar ya sende fark ettin mi
hilalaselll4 orhismommmmmm aynen işte dedim ya 😂acaba int mi yok ya da eşleri mi kızdı yeter artık diye ahahha
Herseydenbiktim egeemomms Neeee ne askısı kız bismillah durr sakin ol alt tarafı 4 5 gün yoktum owjfpsnfkw
egeemomms orhismommmmmm ay bişey demek istemiyorum valla bende şok oldum görünce hele girip yazamamak daha gıcık bişeymiş🫠teşekkür ederim balım🥹🥹💖
egeemomms orhismommmmmm yok kuzum bişey desem uyarı alıyorum yanlış bişey derim şimdi bu sefer tamamen şutlanırım🤣🤣
egeemomms Herseydenbiktim ahaahhh ayy sorma aşko bende anlamadım dur bişey diyemiyorum akıllı uslu kız olcam artık🤭🤣🤣🤣