Şu an 29 haftalığız bende de gebelik şekeri çıktı açlık 100 çıktı doktorum endokrine yönlendirdi o da iki hafta ölçüm yapmamı söyledi ölçümlerimde sabah açlıklarım hep yüksek diğerlerinde sorun yok sonra DIYETİSYENE yönlendirdi diyetisyenin verdiği diyet listesi iki günde bana 1 kg verttirirdi sürekli aç kalıyordum aç kalınca da ister istemez şeker de yükseliyor son öğünüm akşam 9.01 bardak kefir yarım çay bardağı çiğ kuruyemişti kahvaltı saatim sabah 8:30 neredeyse on 11 saat açlığı oluyor tabii ki de şekerim de yüksek çıkıyordu şimdi tekrar gideceğim endokrine ölçümlerime bakacak büyük ihtimal insülinine başlayacağım korkulacak bir şey olmadığını bebeğe plasenta‘ya zararı olmadığını söyledi gebelik şekerinin doğumda anne ya da bebeğe zararı olduğunu söyledi ama diyetim çok ağır sonra ebe ile görüştüm bu durumu pilav makarna kızartma şerbetli tatlılardan uzak dur her gün bol bol yürüyüş yap dedi benim 100 çıkmasına rağmen yüksek dedi en kabulü 95 en normali 90 olması gerekiyormuş şekerin ama çok kötü bir durum sürekli açsın sürekli saat kovalıyorsun planını bu düzene göre yapmak zorundasın dışarı çıksan uyum sağlayamıyorsun çok sıkıntılı yani psikolojik olarak çok etkiliyor