senaakck Kızlar bayramda 38 haftalık oluyorum :( özel hastanelerde doktorlar 4 gün mü yoksa 9 gün mü olmuyor
bilgis senaakck hepsinden kötüsü doğumum görümcemin dğpününe denk geliyor 35 haftalık oluyorum ama erken doğum riskim var 🥲 ne yapsam bilmiyorum
nyra senaakck bende 35+36 civarı oluyorum sezaryen olacak ama dr um umarım 38 i görebiliriz demişti daha bu haftalardan kasılmalarım çok var. Şimdiden dr unuza sorun bence kurban B. Haftası tatil olur muhtemelen son günü cumartesiye geliyor zaten arifede Salı. Ya bayram öncesi ya bayram sonrası alır sezaryen ise
25255 senaakck ben tam ne 40 haftalık oluyorum devlette yapıcam umarım iyi birilerine denk gelirim ilk gebeliğim çünkü
kuloglu Sezeryanım olacak pazar günü 38+0 oluyorum, salı günü arife oluyor. Oğlumu 38. Haftada almıştı doktor ama ortalarındaydık yani. Ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum, gittiğim hastanenin tek kadın doğum doktoru benim doktorum. Ve bayramda olmayacağını söyledi. Şu andan yeni hastane mi baksam diyorum
kader27_68 kuloglu özelde normal de olur doktorlar benimde doğum bayrama denk geliyor doktorum ben burdayım herzaman dedi ben bayramda doğurmak istemiyorum ama sezeryan büyük ihtimalle 1 hazirani bekliycrm tam 39 oluyor
kuloglu kader27_68 özel hastane zaten ama hastanede bir tane kadın doğumcu var öyle büyük bir hastane değil, o da benim doktorum
semahayall senaakck 36-37 arası oluyorum ve erken doğum riskim var , beni de tedirgin eden bir konu , Allah yardımcımız olsun yani yapacak pek bir şey yok gibi çünkü benim doktorum şehir hastanesinde
umayala senaakck doktordan doktora değişiyor öncesinde konuşmakta fayda var. Kimi burada olmuyor kimi oluyor ek ücret ile geliyor bazen nöbetçi de olabilir. Ben de arefe günü çalışıyorlar mi onu merak ediyorum