evrem07 Kızlar merhaba ben 4 haftalık hamileyim. Keseyi gördük ☺️ eğlencesine arkadaşlarımla hurafeleri de denedik. Kese yuvarlak~ KIZ Çin takvimi~ ERKEK Rus takvimi~ ERKEK Kan değişimi~ ERKEK Yüzük testi~ ERKEK 💙🩷 sizler denediniz mi? Tahminler nedir? Tutarsa burada tekrar buluşuruz ☺️☺️☺️
sarumervee evrem07 yüzük testi haricindeki bütün yaptıklarım erkek gösteriyordu kızım olacak hayırlısıyla inşallah ☺️💕🌸
merve_tp evrem07 kesem yamuktu, çin takvimi kız diyordu maya takvimi erkek. Yüzük testi kız Bir tek kese şeklim Maya takvimi Cildimin saçımın parlaması Karın şeklim sivri Tatlı yiyorum Bunlar tuttu Sonuç bebeğim erkek
evrem07 Pelinn_6506 googleden yazıp hedaplayabilirsiniz. En çok tutan yöntemlerden biriymiş öyle söylüyorlar ☺️
mdc0860 Yüzük, Tuz, Bıçak Makas, Lahana, Rus , Kan değişimi , Çin takvimi, Elini göster testi, baskaaaa valla bir sürü yaptık 😀
fdegirmencii evrem07 @evrem07 @Mom908 ona bakmamıştım şimdi gidip baktım kafam biraz karıştı ama galiba ona göre kız
Mom908 evrem07 daha cinsiyet belli degil ama bende kız çıktı, çevremdeki cinsiyeti belli olanlara yaptık hep doğru çıktı
nevinbulyaman Kese şekilli erkek Çin takvimi erkek Rus takvimi erkek Kan değişimi erkek Yüzük testi erkek Bulantı yoğun kız Cilt güzelleşmesi erkek Bıcak makas testi erkek Tuz erkek Anne hissi kız Haftada kız tahmini yapıldı Haftada erkek tahmini yapıldı Fetal DNA testi sonucunu bekliyoruz 😂😅