azra01 Pelinn_6506 bugun gün boyu ev temizledim yemek bulaşık falan anca yeni yatağa girdim biraz telefona bakar uyurum 34 haftalik olduk bugün zaman daraldıkça korku heyecan sevinç tüm duygular birbirine girdi Sen nasılsın canım?
neznaz787gmailcom Pelinn_6506 iyi sen nasılsın 18 haftalığım iyi gidiyor şükür sadece şuan sol bacağıma biraz agri girdi gecmesi icin uğraşıyorum 🥲🤗
mmdli Pelinn_6506 6 hafta 5 günlüğüz. İlk gebeliğe göre mide bulantım çok fazla ikiz gebelik ola bilirmi acabaa?🙄
kaya_kaya Uykusuz ve yorgunum 36+1 bel ağrısından uyuyamıyorum. Uyumak istiyorum. Sen nasılsn canım kaç haftalık oldun?
Pelinn_6506 kaya_kaya 8 haftalık olduk bizde mide bulantısı ve halsizlikten yerimden kalkamıyorum ev işi yemek hep kalıyor eşimle sağ olsun yapıyor biran evvel toparlanmk istiyorum artık🙈
Pelinn_6506 azra01 ayyy canım çok yorma kendini ,iyiyim bende mide bulantısı ve halsizlikten yerimden kalkamıyorum ya
Pelinn_6506 azra01 ben 8 haftalığım maf oldum mide bulantısından ya su bilr içemiyorum doktor ilaç verdi biraz daha iyi
gzdeozn 6+1iz mide bulantım bikaç gündür yok bel ağrılarımda gitti bi anda şuan çok güzel ilerliyor yavaş yavaş yapıyoruz işleri ne olur ne olmaz 😂🥲💖
Pelinn_6506 gzdeozn ben valla ev işi yapamıyorum çok zorlanıyorum çok çabuk yoruluyorum ama yapmaya başlayacağım mecbur😄
neznaz787gmailcom Pelinn_6506 gecmis olsun suan yeni olduğu icin normal ama sonraki aylarda daha iyi hissedersin 🤗