Sevgiiss atesvesu canım benim çok teşekkür ederim hastanedeyim şimdi 36+2 37+0 da doğum olacak bana da dua et , küveze girsin istemiyorum 🙏
atesvesu Sevgiiss inşallah canım benim ederim tabi ki bebeğin sağlıcakla doğsun yanında olsun kuveze bile gerek kalmasın yatış mi verdiler canım doğuma kadar
Sevgiiss atesvesu yok sadece nst bağlıyorlar ara ara o kadar birde kan değerlerini kontrol ediyorlar 680 e kadar çıkmıştı maalesef şimdi düşme eğilimde çok şükür
atesvesu Sevgiiss çok sevindim canım düşmesine doğumdan sonra da normale döner inşallah tamamen değerlerin 💐🤲
Sevgiiss birserazad oyyy maşallah sağlıkla büyüsün minik haber bekliyorum bende cumartesi doğuma gideceğim
birserazad Sevgiiss doğurdun mı canım benim doğumum malesef kabus gibi geçtiği için hiç yazmak istemedim zaten ağrıdan sızıdan fırsatım da olmadı inşallah seninki güzel geçmiştir
MadameTussauds Sevgiiss Ayyy gözün aydın bacimmm kac kilo dogdu bebisim ikinizde iyisinizdir insallah
atesvesu Sevgiiss çok sevindim canım gözün aydın olsun Rabbim sağlıcakla buyutmeni nasip etsin 🤲💐 Değerlerin düştü mü nasıl geçti doğumun
Sevgiiss MadameTussauds @atesvesu kızlar bebeğimde bende iyiyim 37+0 da doğum yaptım 2900 doğdu çok şükür sağlığı iyi eve çıktık , değerlerim düşmeye başladı safra kesesi ameliyatı olacağım şimdi de