mercimegin_annesiii Merhaba 30+0 bugün hamileliğim ve merak ediyorum bu ikinci gebeliğim öyle bi denk geldi ki 38. Haftam bayrama denk geliyor bu ikinci sezeryan olacak ve bayram 9 gün tatil. Tatilde sezeryan oluyor mu planlı öncesi 37 hafta oluyo sonrası 39 sezeryan için beklemiyorlar bence 37 de aldırmak istemem yani siz n’aptınız doktorunuzla konuştunuz mu nasıl bi plan yaptınız
hivdil mercimegin_annesiii merhaba güzel anne. Bende 31 deyim 38 de düşünüyorum tabi Dr da onaylarsa tanı ben özel e gidiyorum onlarda resmi tatil olayı yok
semahayall mercimegin_annesiii devlete mi gidiyorsunuz özele mi o önemli bence, doktor tatil boyunca izinli mi değil mi , doktorla rBir görüşün , bence eğer kilosu falan da iyiyse 37 hafta içinde de doğurabilirsiniz ya
gamzeeymen mercimegin_annesiii bende aynı şekildeyim doktprumla görüştüm bayramdan önceki hafta sezeryan olucam. ama sezeryan olucagm için günü verebildik ancak normal nsl olur bilemem
kuloglu Tam olarak aynı durumdayım 38+0 pazar gününe denk geliyor, salı günü arife olacak ve dr bayramda yokmuş , ne yapmalıyım onu düşünüyordum
mercimegin_annesiii kuloglu evet benimde perşembe 38 oluyo nasıl olacak kaç gündür kara kara düşünüyorum stresi sardı iyice
mercimegin_annesiii hivdil bende özele gidiyorum ama 3 hafta önce bana özelde bebeği erken alıcaz dedi yani özelde bayramda yapabiliyorsak iyi
mercimegin_annesiii semahayall özele gidiyorum yarın konuşucam çok gerildim bu konuda 4 hafta önce 1.300 dü kilosu Şuan bilmiyorum ne kadar
hivdil mercimegin_annesiii şimdi bende özel hastanede çalıştım onları kapsamıyor resmi tatillerde bile çalışıyorlar sadece Bayram tatili hak görülüyor onu demek istedim benim çalıştığım kurum öyleydi ve ozellerin hepsi öyle die biliyorum siz kontrole gidince sorun yinede
mercimegin_annesiii hivdil he o anlamda dediniz anladım. Yarın sabah doktora soracağım konuşacağım bi neyi uygun görecek bakalım inş bayramdada olabilir diyeyim teşekkür ederim
senaninannesi_ mercimegin_annesiii hiç küvöz stresi yapma kuzenimin bebeğinin gelişimi 31 de durmuştu 35 te aldılar bebeği sezeryan ile kuzenimin şekeri tansiyonu yükselmişti bebek 1500 kilo bile değildi parmak kdardı yine de almadılar ne yoğun bakıma ne küvöze sonraki gün çıktı yani Sende stres yapma bebeğine bol bol dua et
mercimegin_annesiii senaninannesi_ yaaa Allahım inş bebeğimle gelmek istiyorum eve. Çoğu kişi 37 de alır diyo o yüzden