momrose 13+4 hamileyim . Mom vital var multi vitamin Famerat demir ilacı Bu ikisini emilim iyi olması için nasıl kullanıyorsunuz
atesvesu momrose ben OMEGA 3 içeren Multi vitamin kullanıyorum adını unuttum 🤭 gece yatmadan içiyorum çünkü sonradan modemden tadı geliyor midemi bulandırıyor demir ilacını da kızımın okuluna kalkınca içiyorum aç karnima sorun olmuyor
Bykessra momrose Demir ilacını kahvaltıdan iki saat önce içiyorum emilimini arttırmak c vitamini içeren bi meyve yiyebilirsin arkasından. Multi vitamini de gece yatmadan içiyorum.
_Umayinannesi momrose sabah aç karna feramat içiyorum. kahvaltı esnasında ekmeğe d-vit damlam var onu kullanıyorum. gün içinde tok karna Pregnom max multivitamin içiyorum. sonra ıyot damlası var bir bardak suyla onu tüketiyorum. akşam yatmadan 1 saat öncede ocean extramag magnezyum içiyorum. doğuma kadar böyle
Prensesmom_ momrose Gyrenoferol kullanıyorum akşam yatmadan önce , Solgar D3 kullanıyorum sabah tok karnına , folidace da yemekden 1 saat sonra içiyorum
momrose atesvesu evet benimkide omega 3 içeren multi vitamin bende gece yatmadan önce içiyorum , demir ilacı aç karna olmalıymış ama ben aç karna uyanınca Troid ilacı içiyorum
momrose Bykessra aç Karna Troid ilacı içiyorum, demir ilacını da akşam yemeğinden 2 saat önce içsem olur herhalde değil mi . Aç olmamız yeterli galiba . Bende multivitamini gece yatmadan önce içiyorum
atesvesu momrose gece icebilirsin ben gece uyanınca da içiyorum kan ilacimi , çünkü öncesi ve sonrası aç olmak gerekiyor etki etmesi için
miniginannesi__ _Umayinannesi magnezyumu doktor mu verdi dün benim sağ bacağım aşırı kasıldı birinde daha olmuştu böyle
beyzaaktaskorkmaz Kızlar ben henüz 9+3 haftalık hamileyim de bilgim olmadığı için yazıyorum vitaminlere ne zaman başlanıyor bilginiz var mı ben henüz sadece folik asit kullanıyorum
neym Ben de akşam yemeğinden hemen önce d vit damlası, yemekten sonra magnezyum, yatmadan iki üç saat önce omega 3 yatmadan hemen önce demir ilacı kullanıyorum
_Umayinannesi miniginannesi__ benim sağ elimde sabahları uyandığımda uyuşma oluyordu doktoruma söylemiştim oda magnezyum başlayalım dedi öyle canım