emir05
Ben de postunuzu okuyunca okul 1 senelik diyene kadar acaba ben mi açtım diye kullanıcı adına baktım kaç defa bizimde evin birçok açısından okulu net görüyoruz çocuğu teneffüste göreceğiz yani 😁
Geçen sene yine anaokulu için evimizin aşağısında yeni bir anaokulu yapılmıştı yakınlık mı iyi okul mu diye çok düşünmeden bu okula zorla kaydettirdik okul almıyordu çünkü kontenjan doldu diye, bizim bir sene oldu ama biz de çok zorlandık, yerler kardan buz pisti ben sabah 7de o sabun gibi yollardan çocuğu okula götürüp getiriyorum bir de yeni hamileyim ama dediğim gibi tek çocuk olunca kendinizden ödün veriyorsunuzda yenidoğan bebekten nasıl verilir ki çok zor, özel okula gönderemesekte en azından eğitim kalitesi yüksek devlet okulu olsun diyoruz ama bu şartlarda ben de biraz şansımıza güvenip karşı okula kaydettireceğim gibi, servislerde deli gibi kullanıyor her seferinde aklım kalacak
En iyi okul en yakın okul diye bir lafta var ona da sığınıp şansımızı deneriz artık ☺️
Amin amin inşallah gerçektende öyle iyi bir öğretmen en öncelikli olanı gerisi ortak işbirliği ile halledilir inşallah 🙏🏻