tunis1 1 yaşında oğlum var ve dün hamike olduğumu öğrendim resmen 1 nisan şakası gibiydi şok oldum plansız bir gebelik korkuyorum ikisine basıl bakacagım 1 yaşındaki oğlumla ilgiye muhtaç nasıl olacak yaşayanınız varmı
ilaydaltan tunis1 yaşamadım ama arkadaşım 3 aylık bebeği varken hamile olduğunu öğrendi çok ağladı napıcam diye doğum yaptı 1 sene var aralarında yıprandı mı evet yıprandı şu an biri 3 diğeri 4 yaşına giricek maşallah diyim anlaşıyolar ilk 1 sene zorlandı sonra toparladı
ikiprensesannesi___ tunis1 şuan ne desek de sana boş gelir bırak akışına nâsibi varsa gelecek Rabbim güç kuvvet veriyor üzme kendini bırak hakkında hayırlısı olsun inşallah
merve_tp tunis1 oğlum 2 yaşına gelince kısmetse 2. Doğumumu yapıcam. Korkma her işte bir hayır vardır zor ama devam ettir hamileliğini ikiz gibi büyürler
Havin49_ tunis1 20 aylık oğlum ikizlerim 2.5 aylık ilk bir sene çok zor olacaktır diye düşünüyorum sınra rahatlıycam diye düşünüyorum
ilaydaltan tunis1 mutlaka korkularınız olucaktır. Kızım 3 yaşında 36 haftalık hamileyim ben bile korkuyorum yetebilir miyim diye
tunis1 ikiprensesannesi___ inşallah hayırlısı olsun sağlıkla gelsin evet biraz bu durumu aşmam zaman alacak ama alışacağım tabiki
tunis1 merve_tp benimde bebiş doğunca oğlum 20 aylık olacak inşallah güzel olur sonlandırmak aklımın ucundan bile geçmez sadece ikisinede yetebilirmiyim korkum bu
tunis1 ilaydaltan ahh anneler işte eminim hepimiz yavrularımıza yeticez ama yinede bir düşünce yetebikecekmiyiz😌
mom_51 Ben ilk kızım 8 aylıkken ikiz kızlarıma gebe kaldığımı öğrendim 3 üz gibi büyüdüler kuzum. Allah sabrını veriyor gerçekten. Evet zor anlar oluyor ama tek çocuktada zorlanıyor insan. İçin rahat olsun senin. Şuan bunları düşünme 🫶🌸
sumeyye6506 tunis1 yani illaki zor olucak ama Allah kimseye kaldıramıyacağı yük yüklemez dua edin inşallah çok güzel olur
tunis1 sumeyye6506 tabiki öyle 2. Oğlumda çok istedik 2 sene olmadı bu resmen süoriz yumurta rabbimin vardır bildiği 😌
iremm00 tunis1 şimdiki aklım osla sizin gibi arasını açmadan kalırdım kızım 2.5 yasian geldi ama istemiyor gibiyim hevesim yok rahatima düştüm 1 yıldır resmen hiç korkmayın ikisi gayetde oynaya oynaya büyür