senaakck Kızlar kurutmaya çamaşırları attıktan sonra tüm yumuşatıcı kokusu gidiyor. Bunun için öneriniz var mı
Aleynaaaag senaakck maalesef bende aynı konudan muzdaripim Trendyol da kokulu toplar var onları deneyebilirsin
Goldgirl senaakck benimde öyle oluyodu ben instagramda gördüğüm bir taktiği yaptım mis gibi şimdi kokuyo çamaşır parfümleri varya yuvarlak minik keseye ondan koyup kurutma makinasının içinde duruyo öyle keseyle
Daisyy000 senaakck Yumuşatıcı kullanmıyorum, normal deterjanın kokusu bile kalıyor,çok şükür kurutucu konusunda şansım yaver gitti 😂 Bosch kullanıyorum
ilkimnur Daisyy000 hangi modelini kullanıyorsunuz acaba ? Birde herşeyi kurutuyor mu ? Ben ayrım yapmadan makineye ne koyduysam çıkarıp kurutmaya aktarmak istiyorum. Böyle birşey mümkün mü ?
Sinerjik Azcik bir yumuşatıcı koysam bile aksine cogaltiyor kokuyu benim makinam. Bosch kullanıyorum cok memnunum. Ama bi keresinde yumuşatıcı koymamistim koksun diye tozlari havlari topladigi filtreye lavanta damlatmistim cok etkili olmuştu